Bükki Tamás blogja | Gajatri

Bükki Tamás blogja

Éghajlatválság, Koronavírus, Kovid, megoldás, Meditáció

Az „apokalipszis” szó a görög apokalüptóból ered, jelentése „felfed, leleplez”. A „krízis” szó a görög krisziszből ered, jelentése: döntés. ... Tapasztalati tény, hogy hatalmas erőket tudunk együtt működésbe hozni. Sok milliószor hatalmasabb erőket, mint amire egyenként képesek vagyunk. ... A Koronavírus elérte a célját nálad, ha fel-lélegeztél. Ha fel-lélegeztél, meggyógyultál.

"És attól a pillanattól elkezdődik életed legcsodálatosabb utazása – olyan luxus utazás, amit ha pénzért meg lehetne venni, sokan, nagyon sokan lennének, akik minden vagyonukat odaadnák érte, villákat, jachtokat… Azonban ezt nem tudod pénzért megvenni. Azért nem, mert már a Tiéd." 

Poszt-Covid és oltás utáni regeneráció jógával

Ha valakinél egy COVID19 betegség akut fázisa lezárult, azt gondolhatnánk, fellélegezhetünk. Úgy tűnik azonban, hogy ez nincs mindig így... Másrészt, a COVID oltás következtében megjelenhet a betegség lefolyásához hasonló tünet együttes, valamint ritkán súlyos állapot. Mi az a post-Covid szindróma? Mire figyeljünk? Mikor forduljunk orvoshoz? Milyen jóga program ill homeopátiás kezelés támogathatnak minket hatékonyan a regeneráció útján?

Mindennapi alkímia, 10 millió fa, szokások, függőség

Hogyan tudsz kilépni a szokások formálta mély keréknyomból? Hogyan tudsz új szokásokat kialakítani? Mi az a fontos 5 lépés, mely létrehozza ezt az alkímiát? 

Az idő két folyója, jóga, Covid, Szűz-Halak, zarándoklat, spiritualitás, Krisztus

Nem adhat szeretetet az, akiben nincsen; s csak akkor lészen őbenne, ha másnak adja.” /Szent Ágoston/ Hogyan oldható fel az a paradoxon? Egy különleges folyamat miatt lehetséges: jelenleg az idő egyszerre folyik két irányba. Épp ez az a jelenség, ami miatt egész emberi civilizációnk túl fogja élni ezeket a sorsfordító időket. Nem az oltás hozza a védelmet, hanem az oltalom. Csak rá kell találni.

Tudtad, hogy minden vírus két komponensű? Azaz önmagában nem betegít meg. Mi kell még hozzá, hogy beteggé tegyen egy vírus? És hogy kerülhető ez el?  Megvéd-e az oltás? Sorsfordító, történelmi időket élünk. De amit talán még nem látsz: 2028-ig a világunk teljesen átalakul... Rövid meditáció és előadás - most videó-blog formájában.  

Szűz-Halak zarándoklat, Csodahelyek Magyarországon

A Szűz-Halak egy beavató út, általa összekapcsolódik benned a Föld és az Ég. Lehetővé teszi, hogy a világban a körülötted épp zajló életeseményekben felfedezhesd a Fényt, a spirituális növekedés jeleit és csodáját. Ezen a spirituális túrán a Halak-csillagkép Tejút felé mutató áganak egy részét járjuk végig – ezt mutatom itt be képekben.

covid, oltás, biztonságos, mutáns vírus

 „Te mit gondolsz a mostani helyzetről? A mutáns vírusról, és hogy fiatalokat is érint? … Engem nagyon megrémiszt. Nem tudom, mivel tehetnék jót.” - kérdezték tőlem. Amiatt fontos erről beszélni, hogy tisztán láthasd, mivel tehetsz jót önmagadnak és a körülötted élőknek, hogy valóban biztonságban tudd magad és azokat, akik fontosak Neked.

spirituális túrák, Börzsöny, Szűz-Halak, covid, artitis, gyógyulás

Hogyan képes meggyógyítani egy zarándok út és az erdő? Az életünkben tele van csodákkal. Gyógyulásokról lesz szó - most épp Covid és sokizületi gyulladás (artritisz). Noé hegyéről lesz szó, mely a Börzsönyben van, és a Szűz-Halak zarándokút része. Mitől olyan különleges? És hogy jön ide Noé? Történeteket mesélek, abban bízva, hogy inspirál, lendületet ad majd Neked a változtatáshoz. 

Covid oltás, dilemma, jóga, meditáció, döntés, beadassam?

A Szeretettel beoltva c. írás folytatása. A mostani helyzet akkor válik számodra megváltóvá, akkor töltötte be a járvány a funkcióját az életedben, ha ennek hatására képes vagy megváltozni – az élet maga a változás, fejlődés. Hogyan szállhatsz fel Noé bárkájára? Mit jelet és hogyan hat az Oltalom? És hogyan erősítheti még az immunrendszeredet is?

Oldalak

Feliratkozás RSS - Bükki Tamás blogja csatornájára