Bükki Tamás blogja

jóga, egészség, gyógyszer nélkül

Ezt egy 1 órás PodCast a jógáról, az életről, és arról, hogy mit is jelent az, hogy a jógázás mellékhatása az egészség. Zalatnai Brigitta újságíró kérdezett erről kettőnket, akik ezt át is éltük és éljük. Nagyon lendületesre, őszintére sikerült.

Test, csakrák, piramis, jóga, Szűz-Halak zarándoklat, aklímia

Ez az írás a Változtasd arannyá! című írás folytatása, és arról szól, hogy az életnek bár vannak mély buktatói, mindazonáltal feltárható az értéke-gazdagsága. És ez a gyógyulás lényege. Hihetsz-e annak, amit tapasztalsz? Mi a beavató mesterek gyógyító ajándéka? És pontosan mit jelent a test, a csakrák valósága? És hogy kapcsolódnak ehhez szellemi lények és a piramis?

Napüdvözlet, jóga, homeopátia és alkímia

A napüdvözletben benne van az egész élet annak minden mozzanatával. A születéssel, a kamaszkor lángolásával, a felnőttkor érték teremtő munkájával, az összegzéssel és a lényeg kiemelésével – mely az arany létrehozása, a traszmutáció folyamata. Mindez elvezet az életelixirhez – a mély gyógyuláshoz, és visszatéréshez a Fénybe, az egységbe. Alább röviden bemutatom, hogyan függ össze a jóga, az alkímia és a homeopátia – ez a három ősi, gyógyító tudomány.

Szűz-Halak, Vízöntő evangéliuma, jóga, Paksi Zoltán, asztrozófia

A test gyógyulását két erő összjátéka hozza létre. Az, amit betegségnek hívunk mindennapi értelemben, a kellemetlen, gyakran fájdalmas kórkép már a gyógyulás folyamatának megnyilvánulása. A karma törvénye, azaz az ok-okozat törvénye szabályozza, és összefonódik az időben visszafelé ható Kegyelemmel. Épp így, a világunk gyógyulása is kétarcú. Ennek az írásnak az a célja, hogy mindezt tisztán lásd, és ezáltal reményteljesen tekinthess a jövőbe.

Most tértem vissza egy döbbenetes erejű zarándoklatból. Az Orion vagy Nimród csillagkép csillagai levetülnek a Pilisbe, és egy szakrális teret teremtenek; egy olyan teret, melyet ha az ember jár, részese lehet egy kozmikus örömünnepnek. Az Orion egy olyan energia teret képvisel, ahol megfordul az idő, azaz az okozat megelőzi az okot. Hogy ez pontosan mit is jelent, mindjárt megmutatom, de előbb egy nagyon fontos dolgot szeretnék érzékeltetni, azt, hogy miért van szükség erre a kozmikus intelligenciára. E nélkül ugyanis nem tudsz majd velem ünnepelni a végén...

kvantumelmélet, spiritualitás, jóga

Ebben a podcast adásban megsimogatjuk Schrödinger híres macskáját. Eközben elbeszélgetünk a szabad akarat és a kvantumfizika összefüggéseiről. Rácsodálkozunk a tudomány, a művészet, az intuíció és a kvantumok kapcsolatára. Borzongunk azon, hogy mi is az, ami valójában megvakít, és hogy segíthet-e a jóga látni, s ha igen, hogyan.

Az ukrán-orosz háború egy meglepő nézőpontból. "Nagyon rég nem láttam ennyi embert, aki jelentkezik, hogy befogadjon menekülő családokat, hogy pénz, étel és ruhaadományt gyűjtsön, hogy buszokat szervezzen..." Vajon hol van az újra és újra fellángoló erőszak gyökere? Milyen az a kommunikációs jóga és milyen megoldást mutat? És vajon mi az Ember missziója a Földön?

Fény, granthi szádhana, haladó jóga, mantra jóga

Mi a Boldogság, honnan származik és hogyan érhető el? Jézus ezt tanítja az Olajfák hegyén: "A Fény Kincsestárának három kapuja és ennek kilenc őre van". Mi ez a három kapu? Hogyan lehet "kopogtatni" a kapukon speciális mantrák segítségével? 

Éghajlatválság, Koronavírus, Kovid, megoldás, Meditáció

Az „apokalipszis” szó a görög apokalüptóból ered, jelentése „felfed, leleplez”. A „krízis” szó a görög krisziszből ered, jelentése: döntés. ... Tapasztalati tény, hogy hatalmas erőket tudunk együtt működésbe hozni. Sok milliószor hatalmasabb erőket, mint amire egyenként képesek vagyunk. ... A Koronavírus elérte a célját nálad, ha fel-lélegeztél. Ha fel-lélegeztél, meggyógyultál.

"És attól a pillanattól elkezdődik életed legcsodálatosabb utazása – olyan luxus utazás, amit ha pénzért meg lehetne venni, sokan, nagyon sokan lennének, akik minden vagyonukat odaadnák érte, villákat, jachtokat… Azonban ezt nem tudod pénzért megvenni. Azért nem, mert már a Tiéd." 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Bükki Tamás blogja csatornájára