Bükki Tamás blogja | Gajatri

Bükki Tamás blogja

cél, célkitűzés technikája, életfeladat, jóga, dharma, Pál Feri, NLP

Fontos-e, hogy céljaid legyenek, és ha igen, miért? Hogyan érdemes célokat kitűzni? Merre visz az utad, és hogyan veszed észre, ha letértél róla?

biztonság, koronavírus, fejlődés, egészség, immunitás

„Minden balesetnek és csapásnak van egy potenciálisan megváltó dimenziója is, aminek azonban általában nem vagyunk tudatában.” /Eckhart Tolle/. A koronavírusnak fontos szerepe van egyéni fejlődésünkben, és emberi világunk egészsége, túlélése szempontjából egyaránt. Előremutató és pozitív szerepe. Miért és hogyan? 

Influenza járvány, félelem, koronavírus tények

Koronavirus - nézzünk szembe a tényekkel. Mi igaz, és mi nem? Mik azok a félelem-vírusok, melyek rést nyitnak a fertőzéseknek? És hogyan tudod aktivizálni az életerő-pajzsodat?

Miért fontos a meditáció?

Miért olyan fontos a meditáció? Hogyan képes egy teremtő gondolat megváltoztatni a valóságunkat? És ha képes, hogy is van ez a szabad akarattal? És mi köze a kvantumfizikának a szeretethez?

Ragyogás hegyén, szakrális túra, Pilis-titkai, jóga

Eretnek évkezdés egy spirituális túrával. Zarándoklat a Pilis szent terében, mely alapjaiban rázza meg az életem. Mi marad meg mindabból, amit építettünk? Beharangozó: Szakrális jóga és túra tábor tavasszal.

iskolai stressz, isiász, jóga, jógaterápia, shiatsu kapcsolata

A lányommal történt, és velünk. A sok-sok felgyűlt iskolai stressz végül felszínre tört. A tünetek előtt az orvosok tanácstalanul álltak. Mi volt a gyógyító út? Vajon átvállalható-e egy betegség attól, akit szeretünk? Miért igaz az, hogy a betegség a gyógyulás jele és eszköze?

váll fájdalom, jóga, gyógytorna

Mikor forduljak orvoshoz váll fájdalommal? Mikor segít egy gyógytornász vagy manuálterapeuta? És miért jelent paradigma váltást a jóga a gyógyításban? Hogyan emelkedj "vállból"?

Mesterséges értelem, AI, jóga, szabadság

Te belevágnál az Öröklét-programba? Tudod-e mi az az AI? És hogyan generál egy neurális háló szerethető mesterséges politikust? Milyen pozitív jövőképet, és életprogramot kínál ezzel szemben a jóga?

Jóga tábor a Pilisben

Mindannyian egy igen intenzív folyamatba léptünk. Arra vállalkoztunk, hogy speciális és igen erős mantrákkal, valamint a Pilis különleges erőhelyeire látogatva és ott meditálva felgyorsítjuk a saját fejlődésünket. 

Nimród-zarándoklat, Pilis-titkai, meditáció, kriya-jóga

Egy út a Pilisben, mely megfordítja az időt. Ez volt életem első zarándoklata. 4 nap alatt több mint 70 km-t tettem meg a Pilisben, tucatnyi hegyet megmászva, összekötve utammal sajátos energiájú, szakrális helyeket.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Bükki Tamás blogja csatornájára