Csillagvitorlák: 3 előadás és beszélgetés egy reményteljes jövőről

Csillagvitorlák: 3 előadás és beszélgetés egy reményteljes jövőről

Mikor: 
2022. október 2., vasárnap - 15:00 - 17:00
Még 4 nap van hátra
Hol: 
Budapest, Harmónia palota

Miről lesz szó?

A fény és árnyék mostanában egyre hangsúlyosabb a világban, és mindez tükröződik bennünk, erőteljesen meghatározza gondolataink: Mi lesz velünk? Mi következhet még?  Mit tehetnénk? Hogyan születhet bennünk majd körülöttünk egy reményteljes jövő?

A tehetetlenség érzés szertefoszlik, ha megértjük: igen is számít, mire visszük a figyelmünket, mi az, aminek figyelmünk által energiát adunk. Mert aminek belül energiát adunk, az fog megnyilvánulni körülöttünk a világban. Ha jel-en vagyunk, azaz felismerjük a jeleket, itt a földön, és fent az égben, akkor úgy tudunk szólni és cselekedni, hogy összhangban tudjuk tenni a jót, és ebben az összhangban teremtő energiáink meghatványozódnak. Ennek az összhangnak a megteremtésében alapvető fontosságú a meditáció, és más testet-lelket gyógyító, élet-energiát aktiváló módszerek. Épp ezért ez az alkalom nem csupán előadás lesz, hanem ízelítő, merítve az általunk átfogott lehetőségek tárházából.

Kik lesznek az előadók? 

 

Hol lesz az előadás és mikor?

Az élő előadás Budapesten, a MagNet ház Hamvas termében kerül megrendezésre 2022. október 2.án, vasárnap 15h-tól.

Az előadás kb. 2 óra hosszú.

Lehetőség van azonban az előadást felvételről, online is megtekinteni 2022. év végéig. Az online előadás 2022. okt. 8, szombat 15h-tól lesz elérhető. Az online előadásra megvásárolt jegy 2022 év végéig bármikor felhasználható. Azonban ha elkezdted az online programot megnézni, a közel 2 órás videó megnézésére max. 3 óra 20 perc áll rendelkezésedre.

Jegyvásárlás:

Az élő, budapesti előadásra ide kattintva tudsz jegyet venni.

Az online előadásra pedig ide kattintva tudsz jegyet vásárolni.

Szeretettel látunk!

Mónika, Judit és Tamás