A forrásnál - spirituális túra

A forrásnál - spirituális túra

Mikor: 
2022. augusztus 28., vasárnap - 09:00 - 17:00
Hol: 
Börzsöny

Mi ennek az útnak a jelentősége?

Ezen a spirituális túrán a magas Börzsönybe levetülő Szűz és Halak csillagkép egyik jelentős energia pontjára megyünk el. Ez a Halak 2 ágát összekötő kettős csillag pontja, az Al Richa. Ennél az erőteljes energetikájú csillagpontnál meditálunk, ezt követően érkezünk meg a Forráshoz. Oda, ahonnan a Szűz-Halak csillaképek zarándokútjai indulnak, és ahová érkeznek.

Az igaz bölcs, megismerve az Önvaló teljességét, több hasznát a szent könyveknek nem veszi már bizony többé, mint ahogy a tikkadt vándor, tiszta forrásvízhez érve, nem iszik az állott vízből, amit kulacsában hordoz. /Bhagavad Gita, II fej., a megismerés útja/

A Szűz-Halak egy beavató út. Hogy ez pontosan mit jelent, arról a Ahol a párhuzamosok egybeérnek c. könyvemben írok részletesen. 

Az úton megtapasztalhatod, mi a különbség, amikor otthon meditálsz, vagy amikor egy speciális energia tér segíti, támogatja a folyamatot.


Ez nem egy csoportos túra, hanem...

Örömmel mutatom az utat. Az út azonban a Te önálló utad lesz.

Ezt erősíti majd az is, hogy az út során végig maunában leszünk, azaz nem beszélgetünk. Ha úgy döntesz, hogy elkísérsz, akkor ezt vállalod. A mauna egy nagy erejű eszköz: segít megőrízni energiáinkat, és segítségével a benső folyamatokra, önmagunkhoz és a természerhez való kapcsolódásra sokkal jobban tudunk fókuszálni. 

Milyen nehéz ez az út?

Ez a túra nem a teljesítményről szól. Hanem arról, hogy a táj segítségével mélyen kapcsolódhass önmagadhoz. A túra során 2 helyen fogunk az erdőben meditálni.

A teljes út hossza, amit bejárunk majd, kb. 11 km. A szintkülönbség jelentős, kb. 450 m lesz (mintha megmásznál 15-ször egy 10 emeletes házat, persze jóval élvezetesebb :-). A túra végigjárása közepesen jó állóképességet kíván.

Ellenjavallatok: mozgásszervi, izületi betegség, szívbetegség, aszma, jelentős túlsúly, valamint pszichés zavarok és pszichiátriai betegségek esetén a túrát nem javaslom most Neked. Ha bizonytalan vagy, jó lesz-e Neked, nyugodtan hívj fel, megbeszéljük!

Mikor ajánlott neked?

  • Ha szoktál túrázni,
  • Egészséges vagy testileg, lelkileg, és jó állóképességgel rendelkezel.
  • Ha szoktál otthon rendszeresen meditálni.
  • Ha érdekel, mit rejt a Hegy és az erdő túl azon, amit a szemeddel láthatsz.
  • Ha fontos számodra, hogy spirituálisan fejlődj.

A túra ára:

A túrán a részvétel adományos.  Adományodat összevontan átadom majd karitatív szervezeteknek, akik a gyógyítás holisztikus szemléletét képviselik.

Szükséges felszerelés:

  • Bordázott talpú, vízhatlan túracipő vagy bakancs
  • Habszivacs ülőtégla a meditációhoz (jóga blokk ajánlott, mert könnyű, és hőszigetel)
  • Réteges öltözet
  • Vízhatlan (eső)kabát

Jelentkezés:

A jelentkezéshez töltsd ki kérlek az alábbi regisztrációs lapot:

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 24. szerda éjfél.

Résztvevők száma maximum 22 fő.

Szeretettel:

Dr. Bükki Tamás Aila

minősített jógaoktató, jógaterapeuta
fizikus (Ph.D), író

 

Bükki Tamás jógaoktató, jógaterapeuta
jógaoktató (minősített)
jógaterapeuta
fizikus (Ph.D)
Derűs béke, életcél és kitartó erő!
tamas.bukki@gmail.com
+36-30-3751960