Keresztúton - online előadás, dec. 12.

Keresztúton: krízistől a csillagokig

Keresztúton: krízistől a csillagokig

Mikor: 
2021. december 12., vasárnap - 15:00 - 17:00
Még 6 nap van hátra
Hol: 
ONLINE

Veres Mónika és Bükki Tamás Aila 

előadás és beszélgetés

Időpont: 2021. december 12., 15:00-17:00-ig

Helye: online és élőben is (amennyiben erre lehetőség adatik)

Sorsfordító időket élünk. A világ gyorsabban változik, mint bármikor. A félelem és létbizonytalanság hullámai söpörnek át rajtunk, újra és újra; nap mint nap szembesülünk ezzel, itt rezeg bennünk és körülöttünk. Aki stabilnak látszik, hirtelen meginog, és hetekig ágynak dönti egy betegség. 

Sorsfordító időket élünk. Az időjárás egyre szélsőségesebb. Perzselő forróság, szárazság, tomboló viharok jelzik bolygó szerte: amiről évtizedek óta beszélnek az éghajlat kutatók, már itt van, érezzük a bőrünkön. A küszöbén állunk annak, hogy Bolygónk ökoszisztémája, mely törékeny életünk fenntartja, jelentős változáson menjen keresztül. Pár év, talán évtized és az általunk ez ideig generált hatások radikális és mindenkit érintő változásokat idézhetnek elő a Föld egészén.

Keresztútnál álluk. A sors keresztjénél. Ez a kardinális kereszt, mely 

Az új idő, az új korszak megteremtésén dolgozik... Az új idők felépítéséhez tehát a magas szeretet nyújt segítséget, ha képes az ember túllépni hatalmi, uralmi törekvésein. Ez globálisan és egyénileg is érvényes. /Paksi Zoltán/

Mit tehetnénk? Mit tehetek én, a „kicsi” ember? És mit tehetnénk együtt, összefogva? Miért nem sikerült érdemben eddig tenni valamit? Mi akadályozza, és mi teheti lehetővé az összehangolt cselekvést egy olyan világ megteremtése érdekében, melyet örömmel hagynánk gyermekeinkre? És mindeközben hogyan élhetnéd meg, hogy biztonságban vagy, és oltalomban élsz? Milyen fontos, bátorító, lelkesítő üzeneteket olvashatunk ki ehhez az egyéni és közös munkához a csillagokból?  És hogyan hozhatjuk le mindezt ide a Földre, hogyan jelenhet meg már akár ma ennek áldása az életünkben? 

Megoldási utakat is szeretnénk mutatni ennek az előadásnak és beszélgetés keretében, melyet ketten tartunk:

Veres Mónika, asztrozófus és
Dr. Bükki Tamás Aila, jógaoktató, fizikus és író,

dec. 12-én, Advent 3. vasárnapján.

Online előadásra készülünk. Amennyiben a helyzet lehetővé teszi a személyes részvételt, úgy az előadás Kismaroson vagy Nagymaroson lesz, de ebben az esetben is lehet majd online csatlakozni.

Az előadásról felvétel készül, így ha éppen akkor nem érsz rá, megkapod a felvétel linkjét, és 1 héten belül dec. 19.-ig megnézheted. Ezt követően az előadás nem lesz elérhető.

Részvétel ára: 2000 Ft/fő. Amennyiben otthonról többen nézitek, kérlek ennek megfelelő számú jegyet vásárolj!

Regisztráció/jegyvásárlás menete egyszerű:

  1. Kérlek töltsd ki ezt a regisztrációs lapot!
  2. Egy napon belül számlát küldünk a megadott email címre, melyet átutalással vagy bankkártyával egyszerűen fizethetsz.
  3. Az előadás napján megkapod azt a linket, melyen az előadást élőben, valamint 1 héten át bármikor megnézhetsz, vagy újranézhetsz.

Szeretettel várunk!

Veres Mónika és Bükki Tamás Aila