online Csillagvitorlák: 3 előadás és beszélgetés egy reményteljes jövőről

online Csillagvitorlák: 3 előadás és beszélgetés egy reményteljes jövőről

Mikor: 
2022. december 31., szombat - 23:00
Még 34 nap van hátra
Hol: 
ONLINE - nezdotthon.hu

Miről lesz szó?

A fény és árnyék mostanában egyre hangsúlyosabb a világban, és mindez tükröződik bennünk, erőteljesen meghatározza gondolataink: Mi lesz velünk? Mi következhet még?  Mit tehetnénk? Hogyan születhet bennünk majd körülöttünk egy reményteljes jövő?

A tehetetlenség érzés szertefoszlik, ha megértjük: igen is számít, mire visszük a figyelmünket, mi az, aminek figyelmünk által energiát adunk. Mert aminek belül energiát adunk, az fog megnyilvánulni körülöttünk a világban. Ha jel-en vagyunk, azaz felismerjük a jeleket, itt a földön, és fent az égben, akkor úgy tudunk szólni és cselekedni, hogy összhangban tudjuk tenni a jót, és ebben az összhangban teremtő energiáink meghatványozódnak. Ennek az összhangnak a megteremtésében alapvető fontosságú a meditáció, és más testet-lelket gyógyító, élet-energiát aktiváló módszerek. Épp ezért ez az alkalom nem csupán előadás lesz, hanem ízelítő, merítve az általunk átfogott lehetőségek tárházából.

Kik az előadók? 

  • Veres Mónika, asztrozófus 
  • Demján-Antal Judit, az orosz bioinformációs technológiák képviselője
  • Bükki Tamás Aila, jógaoktató, jógaterapeuta, zarándoklat vezető és fizikus (Ph.D)

 

Hol látható az előadás?

Az okt. 2-án tartott előadást felvételről, online lehet megtekinteni 2022. okt. 8, szombat 15h-tól 2022 év végéig. Az online előadásra megvásárolt jegy 2022 év végéig bármikor felhasználhatók. Azonban ha elkezdted az online programot megnézni, a kb. 2 óra 10 perces videó megnézésére max. 3 óra 20 perc áll rendelkezésedre.

Az előadás a nezdotthon.hu felületen érhető el. 

Jegyvásárlás:

Az online előadásra ide kattintva tudsz jegyet vásárolni.

A jegy ára 3500 Ft. 

Szeretettel látunk!

Mónika, Judit és Tamás