Szűz-Halak előadás - 2021. szept. 19.

Szűz-Halak, gyógyító utakon - utibeszámoló

Szűz-Halak, gyógyító utakon - utibeszámoló

Mikor: 
2021. szeptember 19., vasárnap - 18:00 - 20:00
Hol: 
ONLINE

Miről szól majd ez az előadás és beszélgetés?

A magas Börzsönybe levetülő Szűz és Halak csillagképekre kalandos utakon bukkantam rá 2020.-ban benső hívást követve - minderről részletesen írtam az Ahol a párhuzamosok egybeérnek c. könyvemben. Ez a zarándokút 38 speciális energetikájú csillagpontot, táj-templomot köt össze a magas Börzsönyben, olyan helyeket, ahol a mély meditációt átélni valahogy jelentősen könnyebb. A Szűz-Halak konstelláció gyógyító energiákat képvisel. Ezt a zarándok utat ez év szeptemberében másodjára tervezem végigjárni. 

2021.-ben több, mint 50 társamat vittem el ezekre az utakra, és hol itt, hol ott meditáltunk közösen. Ezeken az utakon meggyőződhettem arról, hogy az az energia tér, táj-templomok hálózata, melyet a magas Börzsöny rejt, nem csupán nekem szól, nem csupán az én utam (dharmám) része, hanem valóban beavató és gyógyító erejű, és sokak életében hoz feloldást, áldást, és továbblépést. Sőt, úgy tűnik, egész emberi közösségünk számára hatalmas gyógyító ereje van.  

A jó szándékú egészséges tudomány feladata az lesz, hogy megtaláljon bizonyos kozmikus erőket, amelyek két kozmikus irány áramlatának együttműködése útján jöhetnek létre a Földön. Ez a két kozmikus áramlat a Halak–Szűz áramlat lesz. Mindenekelőtt fel kell fedni azt a titkot, hogy ami a kozmoszból, a Halak irányából mint Nap-erő működik, összekapcsolódik azzal, ami a Szűz irányából hat. Az lesz a jó, ha az ember felfedezi, hogy a kozmosz két irányából hogyan tudja a reggeli és esti erőket az emberiség szolgálatába állítani, egyrészt a Halak, másrészt a Szűz oldaláról. /Rudolf Steiner, GA178/

Az ember önmagában, a természetben lévő támogató erőkkel való összhang nélkül nem képes megbírkozni az ökológiai összeomlással, a klima-krízissel, a technológia okozta elizolálódással, sem pedig az egyre erőteljesebb világjárványokkal (mint kompenzációs viharokkal).

A Szűz-Halak két kozmikus erőt aktivál, mely szorosan kapcsolódik életünket meghatározó két ellentétesen áramló időfolyamhoz. Ez a két erő a szívhez visz, emberi létünk középpontjához, és összefűzi az embert az emberrel, és az embert a természettel. Ebben az összefűzöttségben születik meg az Oltalom - egy igen erős gyógyító erő, mely hitem szerint elég erős ahhoz is, hogy együtt meggyógyíthassuk egymást, és megmenthessük gyönyörű Földünket. 

A Pisces alatt látható a Cet csillagkép. Jónás és Heraklész is három napot tölt a Cet gyomrában! Ez az elvonulás és a magány igénye e minőségben,mely során a test, a lélek, s a szellem erői (Három nap - három sík) átminősülnek, a helyükre kerülnek azért, hogy a Megváltó megszülethessen belül, mindhárom síkon! A világ, most érzékelhető valóban egységként. A lélek az átminősülés folyamatában a múlt használhatatlanná vált ideáit leteszi, s így új életre kel, de a régi "meghal"! A Halak ezért a "halál" jele. Ez a halálon átvezető út. /Paksi Zoltán: Égi utak csillagüzenetei, a Magyar asztrozófia könyve /

Amikor ez az ONLINE előadást és beszélgetés majd létrejön közöttünk, már másodszor is megmártóztam bő 3 napra a Szűz-Halak energia térben. A második zarándoklatom élményeiről, felismeréseiről - bízom benne, hogy lesznek bőven - szeretnék majd mesélni Nektek. Abban a reményben hívlak erre, hogy erőt és reményt adó híreket tudok majd mondani. 


Mennyibe kerül?

Az előadáson és beszélgetésen való részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött.  

Jelentkezés:

Az alábbi lap kitöltésével jelenzheted, hogy szeretnél ezen az eseményen részt venni. A részvételhez szükséges linket, csatlakozási útmutatót csak a jelentkezőknek küldöm el, az előadás napján.

Szeretettel:

Dr. Bükki Tamás Aila

minősített jógaoktató, jógaterapeuta
EMK tréner, fizikus (Ph.D), író

 

Bükki Tamás jógaoktató, jógaterapeuta
jógaoktató (minősített)
jógaterapeuta
fizikus (Ph.D)
Derűs béke, életcél és kitartó erő!
tamas.bukki@gmail.com
+36-30-3751960