Gajatri Jóga és terápia a Dunakanyarban: Bátory Zsófia - Vác, Verőce, Kismaros, Várandós jóga
Telefon: 
+36-20-5971590
Email: 
batory.zsofia@gmail.com

Bátory Zsófia

jógaoktató
családterapeuta
Szabad lélekkel, a végtelenség egységéből, helyesen cselekedni

A mozgás lelki harmóniája és gyógyító ereje gyermekkorom óta kíséri életem. Ennek szerves részeként találhattam rá a jógára. Számomra ez a fajta életmód a testi és lelki harmónia felé vezet. Szeretetben és békességen élni a családommal, ismerőseimmel és a felém fordulókkal. Légzés, relaxáció, koncentráció… hozzájárulnak ahhoz, hogy szülés után is harmóniában lehessünk a babával és a párunkkal is. Ehhez segít engem hozzá, a napi rendszerességgel végzett jóga gyakorlása.

Minden választásom, még ha korábban kitérőnek tűnt is, ahhoz az úthoz vitt közelebb, amin ma könnyű léptekkel, természetes módon járok. A „havannai” gyermekjóléti szolgálatnál, a válófélben lévő pároknak igyekeztem segíteni. A krízishelyzetben levő családok problémáira alternatív konfliktuskezelési módszereket, illetve családterápiát alkalmaztam, hogy a mélyebb rétegekben rejlő problémák a felszínre kerüljenek és megtaláljuk a megoldást.

A jóga útján találkoztam Joan van Rojennel, Iyengar jógamesternővel, aki tetteiben, szavaiban és gondolkodásmódjában inspiráló egységet sugároz. Jógaóráin tapasztalhattam meg, hogy testünk és légzésünk tudatos mozgatása, fontos tapasztalatokhoz vezet. Amit aztán csak hagyni kell, hogy hasson... Így lassan és szinte észrevétlenül az egész személyiségünkkel, lelkünkkel párbeszédbe kerülünk és magunk leszünk képesek alakítani létünket.

Sokféle jógát tanítottam, de az életutamból következően a várandós jóga, a párosan végzett, vajúdást segítő jóga, valamint a nők testi-lelki harmóniáját megteremtő jóga áll hozzám a legközelebb. 

Vállalok egyéni jógaórákat, angol és német nyelven, ahol személyre szabottan, a saját igényeknek megfelelően állítom össze az óra menetét.

Korábbi irodai munkatapasztalatom arra ösztönöz, hogy a munkahelyeken is megmutathassam a jóga pozitív hatásait.

Szeretettel látlak!