Dr. Bükki Tamás jógaoktató, jógaterápeuta
Bükki Tamás jógaoktató, jógaterapeuta
Telefon: 
+36-30-3751960
Email: 
tamas.bukki@gmail.com

Bükki Tamás, Dr.

jógaoktató (minősített)
jógaterapeuta
fizikus (Ph.D)
Derűs béke, életcél és kitartó erő!

Gyerekként asztmás voltam. Kamaszként és fiatal felnőttként túlsúlyos, és magas volt a vérnyomásom. És minden évben erős pollen allergia gyötört. Mindez gyökeresen megváltozott, amikor intenzíven jógázni kezdtem.

Ráadásul rádöbbentem, hogy az egészségen, kiegyensúlyozottságon túl épp a jóga az, amely segítségével válaszokat találhatok arra, hogy ki vagyok, és mi ez a világ, ami körbevesz.

Immáron több, mint 20 éve jógázom rendszeresen, és több, mint 15 éve tanítom a jógát.

Hálás vagyok, rendkívüli tanáraim voltak. A jógát a Magyar jóga-élet legkiválóbbjaitól tanulhattam; talán a legtöbbet Szép Ferenctől és a legendás tudású Dr. Timcsák Géza jógitól, valamint a Magyar Jógaakadémia olyan oktatóitól, akik 30-40 éve élik és tanítják a jógát.

Jógaterapeuta azért lettem, mert szerettem vonlna felelősen szolgálni azokat, akik hozzám fordulnak. Tapasztalatból tudom, hogy a jóga mélyen gyógyít.

Az erőszakmentes kommunikáció konfliktuskezelő, gyógyító, felszabadító művészetét pedig Jónai Éva Havától, az EMK nagymesterétől tanulhattam közvetlenül. 

Utamon fontos mérföldkőnek tartom, hogy beavattak a Kriya jógába (Jogananda-mestervonal). A hatha- és kriya-jóga napról-napra igen sokat segít nekem abban, hogy kiegyensúlyozottan, hittel és kitartással a saját utamat járjam, és megélhessem, hogy az élet szeretettel és örömmel teli utazás.