Gajatri Jóga és terápia a Dunakanyarban: Füzes Fruzsina - Tahitótfalu
Füzes Fruzsina, transzperszonális pszichológia, önismereti tréner, párkapcsolati és válási mediátor, hangterapeuta
Telefon: 
+36 20 823 2025
Email: 
fuzesfruzsi@gmail.com

Füzes Fruzsina

Hangterapeuta
Transzperszonális pszichológiai személyiség fejlesztő terapeuta
önismereti tréner
párkapcsolati és válási mediátor
A mai napom legjobb döntése, hogy ajándék leszek mások és önmagam számára.

Fontosnak tartom, hogy másokon, legyen az barát, ismerős, vagy gondban lévő bármely ember, segíteni tudjak professzionálisan, szakemberként is. Ezért képeztem magam az elmúlt tizenöt évben a pszichológia és a teológia tudományának különböző területein.

Fontosnak tartom, hogy másokon, legyen az barát, ismerős, vagy gondban lévő bármely ember, segíteni tudjak professzionálisan, szakemberként is. Ezért képeztem magam az elmúlt tizenöt évben a pszichológia és a teológia tudományának különböző területein.

Kompentenciáim

  • Transzperszonális pszichológiai innovativ terapeuta
  • Esztergomi Hittudományi Főiskola
  • Párkapcsolati és válási mediátor
  • Hangterapeuta (Tibeti hangtálas képzés)
  • Prepare/Enrich tanácsadó
  • Gyászcsoportvezető
  • Grafológus szakaszisztens

Kezdetben a párt keresőket segítettem "Újrakezdés" programommal, később nőtársaimnak, hogy felfedezzék, megéljék nőiességüket.

"Női lélekmasszázs" címmel sikeres előadásokat, csoportfoglalkozásokat tartottam Szentendrén és Leányfalun. Munkám során sok pozitív megerősítést, visszajelzést kaptam.

 
Ez után kezdtem a professzionális segítést tanulni (párkapcsolati és válási mediátor, házassági tanácsadó), így a hozzám fordulók önismerete bővült, kríziseiket fel tudták dolgozni és sokan harmonikus párkapcsolatban folytathatták életüket.

Az egész embert akartam megismerni és segíteni a fejlődésben, ezért szereztem diplomát transzperszonális pszichológiai innovatív terapeutaként. Később tanulmányaimat teológiával bővítettem.

A tibeti hangtálakkal és gongokkal való találkozásom egy szavak nélküli, de mégis gazdag, színes, magával ragadó világba vitt. Egy hangterápiás kezelést talán legjobban az utazáshoz tudnám hasonlítani: az elején izgatottan készülődünk, tele vagyunk várakozással, vajon mit rejt számunkra ez az út. Elindulunk, és úgy figyeljük az új élményeket magunk körül, hogy  annak minden pillanatát meg tudjunk ragadni... aztán egyszer csak, talán az út felénél, már bele merünk ereszkedni egy passzívabb létezésbe, egy szemlélődésbe, valamiféle ringatózásba, mely az élményt már nem tapasztja szorosan hozzám, hanem engedi hogy átjárjon és tova tűnjön. Aztán hazaérkezünk, egyszerre feltöltődve és kisimulva valamiféle nagyon jó érzéssel, ami ott legbelül a miénk, amelyet egyik fényképen sem tudunk később senkinek sem megmutatni. Valami történt az úton, valami, a szavakon túl... A hangtálak, gongok varázsa is egy hasonló belső utazásra vitt engem, és ezt az érzést szeretném megosztani mindazzal, aki hozzám fordul bizalommal.

A hangterápiáról bővebben itt olvashatsz