Gajatri Jóga és terápia a Dunakanyarban: Szabó Ildikó - Vác, hangtál terápia
Szabó Ildikó, hangtál terápia, csoportos, egyéni, Vác
Telefon: 
+36306354692
Email: 
szaboilda68@gmail.com

Szabó Ildikó

Szociálpedagógus
OH kártya instruktor
Hangterapeuta
Harmónia, belső béke, önismeret

Szociálpedagógus, OH kártya instruktor, és hangtál terapeuta vagyok. Örömmel tölt el, ha a hozzám fordulók a terápia segítségével egy lépéssel közelebb jutnak önmagukhoz. 

Azt figyeltem meg az embereken, hogy a felgyorsult világban nem, vagy nehezen tudnak magukra, befelé figyelni és elfelejtettek relaxálni, lecsendesedni, ami fontos az egészségük és a lelki békességük megőrzésében, és azért, hogy jól érezzék magukat. 

A hangtálat, mint eszközt néhány éve használom terápiás célokra. Először észrevettem, hogy rám, mint használóra, milyen fantasztikus hatással van, ellazít, kikapcsol, segít a koncentrációban, elmélyülésben, segíti a nyugodt alvást és a fejfájást, izomfájdalmat csillapítja, megszünteti.  

Azért tanultam a Balla féle hangterápiát, hogy másoknak is szakszerűen átadjam a hangtálak rezgésének élményét, hatását.

A hangterápia egyéni vagy páros kezelés, a hangfürdő csoportos esemény.

Az OH kártyát is alkalmazom a hangtálakkal kombinálva vagy önmagában is. 

Az OH egy „meditáció”. Ebben a meditációban azonban nem csendben ülünk, hanem hagyjuk, hogy a képek és a szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva képet kaphatunk saját állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról. Az OH módszerével a saját életünk könyvébe olvashatunk bele, ezzel mélyítve önismeretünket.

Szeretettel várlak Vácon, egyéni vagy csoportos hangtál terápián!