Gajatri Jóga és terápia a Dunakanyarban: Krónikus fejfájás és migrén jógaterápiája - Vác, Verőce, Nagymaros, Göd, Szentendre

Krónikus fejfájás és migrén jógaterápiája

HOGY TELJESEN JELEN LEHESS, amikor dolgozol, a barátaiddal vagy a családoddal vagy, fontos, hogy ne kínozzon fájdalom. A gyógyszerek csak ideiglenes enyhülést adnak. A jógaterápia teljesen FELSZABADÍT majd – és mindezt MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL.

Ha rád tör egy tenziós (tartós, szorító) vagy migrénes (hasogató) fejfájás, ez igen megnehezítheti, hogy teljes értékű módon, tevékenyen legyél jelen az életedben. Ilyenkor – tapasztalatból tudom – igen nehéz koncentrálni a munkára, vagy épp a családban folyó dolgokra. A fájdalomcsillapító ideiglenes enyhülést hoz, az okot nem oldja meg. Ezért ha a fejfájás az életedben vissza-visszatér, a jógaterápia igen hatékony segítség lesz, mert nem csak megszűnteti a fejfájást és felszabadít, hanem az okokat is semlegesíteni tudod a segítségével. Igen hatékony gyakorlatokat (speciális terápiás ászanák és pránajáma) adok majd Neked, amit otthon elővehetsz, és segítségükkel hatékonyan gyógyíthatod magad. Tapasztalatból tudom, hogy működik!

Ha többet szeretnél tudni a jógaterápiáról, ajánlom a következő cikk sorozatot:

1. rész: Krónikus betegségeket gyógyszerrel nem lehet meggyógyítani. Miért?

2. rész: Tudod-e mi a jógik zseniális felismerése?

3. rész: A jógaterápiában a gyógyulásod a mellékhatás.

Minden élethelyzet egyedi. HÍVJ MOST, hogy megbeszélhessük, mi az, ami Neked most leginkább segítene!