Magas vérnyomás jógaterápiája

Időtartam: 
60 perc

Az esszenciális MAGAS VÉRNYOMÁS hatékonyan és MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL gyógyítható JÓGÁVAL. A jóga gyakorlatok oldják a mindennapi stresszt, javítják az érrendszer átjárhatóságát, megkönnyítik a szíved munkáját. Szemben a gyógyszeres kezeléssel, az esszenciális (nem szervi eredetű) magas vérnyomás valódi okát szüntetik meg.

Az esszenciális magas vérnyomás tartós fennállása súlyos következményekhez, szív, vese, érrendszeri degenerációhoz, végül korai halálhoz vezethet.  

Az orvos által beállított gyógyszeres kezelés, mely jellemzően egész életre szól, fontos, ám sok mellékhatással jár, és sajnos a magas vérnyomás valódi okát nem szünteti meg.

A jógaterápiás kezeléseken olyan könnyű gyakorlatokat tanulsz meg, mely igen hatékonyan segítenek az okokat rendezni. A specifikus gyakorlatok feloldják majd a nap során felgyűlt feszültségeid, ellazítják a vegetatív idegrendszert, megkönnyebbülést hoznak Neked a mindennapokban. Ezzel együtt a testedben oldódnak majd az artériák feszültségei és javul a perifériás keringés. Mindez megkönnyíti a szíved munkáját, és ennek következményeképp helyreáll a vérnyomásod is.

Közös gyakorlás célja:

  • Éld át, milyen felszabadító, gyógyító és erőteljesen stresszoldó a jóga
  • Segít benne maradnod a gyakorlás gyógyító folyamatában
  • Tedd fel a kérdéseid, pontosítsd az otthoni gyakorlásod

Részvétel ára az egyéni órán:

A 60 perces egyéni terápiás jóga óra ára 8000 Ft.

Ha többet szeretnél tudni a jógaterápiáról, magas vérnyomás csökkentésének jógikus útjáról, ajánlom a következő cikkeimet: 

Jógaterápia, 1. rész.  A további részekhez a linket az egyes cikkek végén találod.

Hogyan gyógyíthat meg a magas vérnyomás?

Valamint ezzel szoros kapcsolatban: Szív és érrendszeri betegségek megelőzésének és gyógyításának tudományosan igazolt, gyógyszermentes lehetőségei


Bárhol is élsz, van megoldás: elkészítettünk egy magas vérnyomás specifikus online tanfolyamot is, melyet ide kattintva érhetsz el.

Minden élethelyzet egyedi. HÍVJ MOST, hogy megbeszélhessük, mi az, ami Neked most leginkább segítene!