Gajatri Jóga és terápia a Dunakanyarban: Magasvérnyomás jógaterápiája tanfolyam, 6 alk. (Budapest) - Budapest, magas vérnyomás csökkentése, jógával

Magasvérnyomás jógaterápiája tanfolyam, 6 alk. (Budapest)

Időtartam: 
120 perc

Az esszenciális MAGAS VÉRNYOMÁS hatékonyan és MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL gyógyítható JÓGÁVAL. A jóga gyakorlatok oldják a mindennapi stresszt, javítják az érrendszer átjárhatóságát, megkönnyítik a szíved munkáját. Szemben a gyógyszeres kezeléssel, az esszenciális (nem szervi eredetű) magas vérnyomás valódi okát szüntetik meg.

Az esszenciális magas vérnyomás tartós fennállása súlyos következményekhez, szív, vese, érrendszeri degenerációhoz, végül korai halálhoz vezethet.  

Az orvos által beállított gyógyszeres kezelés, mely jellemzően egész életre szól, fontos, ám sok mellékhatással jár, és sajnos a magas vérnyomás valódi okát nem szünteti meg.

A jógaterápiás kezeléseken olyan könnyű gyakorlatokat tanulsz meg, mely igen hatékonyan segítenek az okokat rendezni. A specifikus gyakorlatok feloldják majd a nap során felgyűlt feszültségeid, ellazítják a vegetatív idegrendszert, megkönnyebbülést hoznak Neked a mindennapokban. Ezzel együtt a testedben oldódnak majd az artériák feszültségei és javul a perifériás keringés. Mindez megkönnyíti a szíved munkáját, és ennek következményeképp helyreáll a vérnyomásod is.

Ez a tanfolyam Neked szól, ha

  • Szeretnéd elkerülni/abbahagyni a gyógyszerek szedését - mert szeretnéd elkerülni ezek toxikus (mellék)hatásait, melyek hosszú távon jelentős következményekkel járnak.
  •  Fontos neked, hogy megőrízd a szíved és érrendszered egészségét, és mindezt természetes eszközökkel, tested reganeratív, öngyógyító készségét felébresztve.
  • másrészt szeretnéd elmélyíteni, pontosítani, elkezdeni vagy újrakezdeni a [magas vérnyomás jógaterápiás online videó kurzust], és ehhez keresel aktív támogatást.

6 alkalmas tanfolyam 2 havonta indul Budapest belvárosában.

Következő tanfolyam kezdő időpontjához görgess le!

Ezt követően a tanfolyami órák hetente vannak, 6 héten át, péntekenként, 16:30-as kezdettel. Helyük Budapest, Centrum, Nyugati térhez közel (pontos helyet a jelentkezők email-en kapják majd meg)

Közös gyakorlás célja:

  • Éld át, milyen felszabadító, gyógyító és erőteljesen stresszoldó a jóga
  • Segít benne maradnod a gyakorlás gyógyító folyamatában
  • Tedd fel a kérdéseid, pontosítsd az otthoni gyakorlásod

Részvétel ára

A 6*90 perces terápiás jóga óra ára 30.000 Ft.

Ha az online videó kurzus "ÉLŐ segítséggel" verzióját megvásároltad 20% kedvezményt kapsz, így csupán 24.000 Ft-ba kerül a részvételed.

Jelentkezés menete:

  1. Küldj el jelentkezési szándékod nekem a gajatrijoga@gmail.com címre

  2. Utald át a jelentkezéshez szükséges 14.000 Ft-os előleget! - utaláshoz banki adatokat email-en adok.

Fontos további információk levélben mennek majd ki a jelentkezőknek.

A csoport létszám 7 főben limitált, melyet a jelentkezések sorrendjében töltök fel.

Az előleget csak abban az esetben térítem vissza, ha a kurzus elmarad. Az előleg és a foglalt hely átruházható.


Ha többet szeretnél tudni a jógaterápiáról, magas vérnyomás csökkentésének jógikus útjáról, ajánlom a következő cikkeimet: 

Jógaterápia, 1. rész.  A további részekhez a linket az egyes cikkek végén találod.

Hogyan gyógyíthat meg a magas vérnyomás?

Valamint ezzel szoros kapcsolatban: Szív és érrendszeri betegségek megelőzésének és gyógyításának tudományosan igazolt, gyógyszermentes lehetőségei