Gajatri Jóga és terápia a Dunakanyarban: Mozgásszervi, ízületi problémák jógaterápiája - Vác, Verőce, Nagymaros, Göd, Szentendre

Mozgásszervi, ízületi problémák jógaterápiája

Lehet, hogy sok mindent szeretnél tenni, ám mozgásszervi, ízületi fájdalmak nehezítik az életed. Olyan gyakorlatokat tanítunk, melyek segítségével újra SZABADDÁ ÉS FÁJDALOMMENTESSÉ VÁLIK MAJD SZÁMODRA A MOZGÁS. Újra könnyedén tehetsz a családodért, megvalósíthatod terveid. Megmutatjuk Neked, mit tehetsz azért, hogy gyógyulásod tartós legyen.   

A stressz, a helytelen tartás, étrend és életvitel miatt lecsökken a vér és nyirok áramlás a szervezet egyes részein, melynek következményeképp a méreganyagok felhalmozódnak a szövetekben és ez gyulladásos folyamatokban, pl. ízületi gyulladások formájában, és ezzel kapcsolatos fájdalmakban nyilvánulnak meg. A jógaterápia során olyan szelíd, ám igen hatékony gyakorlatokat tanulsz meg, melyhez nem szükséges rugalmasnak lenned és nem kell a földön ülnöd. A gyakorlatokkal helyreállíthatod a helyes tartásod, ellazíthatod, majd megerősítheted a gerinc menti tartó izmokat. Visszaáll a természetes vér és nyirok keringés egész szervezetedben, és így eltűnnek a gyulladásos folyamatok. Mindennek következtében fokozatosan megszűnnek majd a fájdalmaid is. Kitartó gyakorlással a mozgásod szabaddá, fájdalommentessé válik, és így újra könnyebben, aktívabban vehetsz részt a mindennapokban. Megtanulhatod, hogyan tudatosítsd és tartsd tiszteletben pillanatnyi határaid, hogyan pihenj hatékonyan, és hogyan legyél aktív anélkül, hogy túlfeszítenéd magad; ez az egyensúly biztosítja majd számodra, hogy a gyógyulásod tartós lesz.

Ha többet szeretnél tudni a jógaterápiáról, ajánlom a következő cikk sorozatot:

1. rész: Krónikus betegségeket gyógyszerrel nem lehet meggyógyítani. Miért?

2. rész: Tudod-e mi a jógik zseniális felismerése?

3. rész: A jógaterápiában a gyógyulásod a mellékhatás.

Minden élethelyzet egyedi. HÍVJ MOST, hogy megbeszélhessük, mi az, ami Neked most leginkább segítene!