Gajatri Jóga és terápia a Dunakanyarban: Szív problémák jógaterápiája - Vác, Verőce, Kismaros, Nagymaros, Göd, Szentendre

Szív problémák jógaterápiája

TUDSZ TENNI A SZÍVED EGÉSZSÉGÉÉRT. Olyan gyakorlatokat tanítunk meg, mellyel hatékonyan és biztonságos módon regenerálódhatsz. Könnyedén és tartósan gyógyulhatsz. Félelmeid elhalványulnak, és visszatér életedbe az életöröm. 

Ha a szívbetegség, pl. szívritmuszavar, anginás fájdalom (angina pectoris), isémias szívbetegség, szívinfarktus, szívelégtelenség már kialakult Nálad, az orvosi kezelés biztonságod érdekében elengedhetetlen! Miután a tűnetek elmúltak, a gyógyszeres kezelést a szakorvos beállította, fontos, hogy olyan gyakorlatokat beiktass az életedbe, melyek erőteljesen támogatják felépülésed. Olyan specifikus gyakorlatokat tanulsz majd meg, melynek végrehajtása egyszerű, nem igényel előképzettséget, hajlékonyságot. Ezek a gyakorlatok megnyugtatják majd a vegetatív idegrendszered, stabilizálják, nyugtatják majd a szívritmust, javítják az érrendszer átjárhatóságát, segítenek helyreállítani a szíved vérellátását és így segítik regenerálódni annak izomzatát. Ahogy Dr. Ornish kardiológus professzor is bizonyította: ha sikerül átalakítanod az életviteled, és ezt helyesen támogatod megfelelő gyakorlatokkal, a gyógyulás valószínűsége döbbenetes mértékben megnő majd. A jóga gyakorlásod által szerzett pozitív élményeid igen fontos része lesz örömteli, felszabadító gyógyulási folyamatodnak.

Ha többet szeretnél tudni a jógaterápiáról, ajánlom a következő cikk sorozatot:

1. rész: Krónikus betegségeket gyógyszerrel nem lehet meggyógyítani. Miért?

2. rész: Tudod-e mi a jógik zseniális felismerése?

3. rész: A jógaterápiában a gyógyulásod a mellékhatás.

Minden élethelyzet egyedi. HÍVJ MOST, hogy megbeszélhessük, mi az, ami Neked most leginkább segítene!