Szív problémák jógaterápiája

Időtartam: 
60 perc

TUDSZ TENNI A SZÍVED EGÉSZSÉGÉÉRT. Olyan gyakorlatokat tanítunk meg, mellyel hatékonyan és biztonságos módon regenerálódhatsz. Könnyedén és tartósan gyógyulhatsz. Félelmeid elhalványulnak, és visszatér életedbe az életöröm. 

Ha a szívbetegség, pl. szívritmuszavar, szívtájéki fájdalom (angina pectoris), isémias szívbetegség, szívinfarktus, szívelégtelenség már kialakult Nálad, az orvosi kezelés biztonságod érdekében elengedhetetlen!

A gyógyulást, regenerálódást jelentősen fel lehet erősíteni jógával. Miután a tűnetek elmúltak, a gyógyszeres kezelést a szakorvos beállította, fontos, hogy olyan gyakorlatokat beiktass az életedbe, melyek erőteljesen támogatják felépülésed. Olyan specifikus gyakorlatokat tanulsz majd meg, melynek végrehajtása egyszerű, nem igényel előképzettséget, hajlékonyságot. Ezek a gyakorlatok megnyugtatják majd a vegetatív idegrendszered, stabilizálják, nyugtatják majd a szívritmust, javítják az érrendszer átjárhatóságát, segítenek helyreállítani a szíved vérellátását és így segítik regenerálódni annak izomzatát. 

A jóga gyakorlásod által szerzett pozitív élményeid igen fontos része lesz örömteli, felszabadító gyógyulási folyamatodnak.

Ha többet szeretnél tudni a jógaterápiáról, és a szív és érrendszeri betegségek kiegészítő terápiájáról, ajánlom figyelmedbe a következő cikkeimet: 

Jógaterápia, 1. rész.  A további részekhez a linket az egyes cikkek végén találod.

Valamint ezzel szoros kapcsolatban: Szív és érrendszeri betegségek megelőzésének és gyógyításának tudományosan igazolt, gyógyszermentes lehetőségei. 

Minden élethelyzet egyedi. HÍVJ MOST, hogy megbeszélhessük, mi az, ami Neked most leginkább segítene!