Akiket szeretünk

TESZ Egészség és életmódközpont, VÁC

Alternatív és hagyományos gyógymódok központja. Előre egyeztetett időpontban, szakmai hozzáértéssel és odafigyeléssel segítjük megtartani, vagy helyreállítani egészséged!

Jógaterápiás és egyéni jóga órák; pszichológusi és pszichiátriai rendelés; thetahealing konzultáció; reflexológia és fülakupunktúrás addiktológia; természetes gyógyító terápiák (masszázs); belgyógyászat, nőgyógyászat, fogröntgen és fogászat. 

Bővebb információ: http://vacieletmodkozpont.hu/

FizioCare, VÁC

FizioCare, VÁC

Egyéni manuálterápiás gyógytorna, csoportos gerinctorna, Evminov csoportos gerinctorna.

Fascia Disztorziós Modell (FDM) terápia, McKenzie terápia, 3D Scoliosis (schroth) terápia, Terrier terápia, Trigger pont terápia, Perifériás idegmobilizáció, Szegmentális stabilizáció, funkcionális gyógytorna tréning, Kineziológiai tapasz teknikák, Műtét utáni rehabilitáció, Csoportos gerinctorna, Sportrehabilitáció és prevenciós tréning, Fizioterápiás prevenciós tanácsadás (cégeknek is), Evminov gerinctorna.

Bővebb információ: http://www.gyogytorna-vac.hu/

Hovatovább kikötő, Budapest

Hovatovább kikötő, Budapest

Külső-belső színház és szellemi műhely. Egy hely ahol megállhatunk, megpihenhetünk és visszatekinthetünk, hogy honnan is jövünk... itt feltehetjük a legfontosabb kérdéseket, hogy kik is vagyunk valójában, mi a dolgunk az életben, és hogy most hova tovább...

Szabadegyetem, improvizatív színház, kreatív írás műhely, önismereti színház műhelyek, hallgatag-túra

Bővebb információ: http://www.hovatovabbkikoto.hu/