Blogbejegyzések | Gajatri

Blogbejegyzések

Éghajlatválság, Koronavírus, Kovid, megoldás, Meditáció
Bükki Tamás, Dr.

Szivárvány a szakadék felett

személyes, filozófikus

Az „apokalipszis” szó a görög apokalüptóból ered, jelentése „felfed, leleplez”. A „krízis” szó a görög krisziszből ered, jelentése: döntés. ... Tapasztalati tény, hogy hatalmas erőket tudunk együtt működésbe hozni. Sok milliószor hatalmasabb erőket, mint amire egyenként képesek vagyunk. ... A Koronavírus elérte a célját nálad, ha fel-lélegeztél. Ha fel-lélegeztél, meggyógyultál.

2021. november 23., kedd
Bükki Tamás, Dr.

Gazdagság

jóga-gyakorlata, jógaterápia

"És attól a pillanattól elkezdődik életed legcsodálatosabb utazása – olyan luxus utazás, amit ha pénzért meg lehetne venni, sokan, nagyon sokan lennének, akik minden vagyonukat odaadnák érte, villákat, jachtokat… Azonban ezt nem tudod pénzért megvenni. Azért nem, mert már a Tiéd." 

2021. szeptember 30., csütörtök
Poszt-Covid és oltás utáni regeneráció jógával
Bükki Tamás, Dr.

Poszt-COVID szindróma, és a COVID oltás utáni regeneráció komplex támogatása jógával és homeopátiával

jóga-gyakorlata, jógaterápia

Ha valakinél egy COVID19 betegség akut fázisa lezárult, azt gondolhatnánk, fellélegezhetünk. Úgy tűnik azonban, hogy ez nincs mindig így... Másrészt, a COVID oltás következtében megjelenhet a betegség lefolyásához hasonló tünet együttes, valamint ritkán súlyos állapot. Mi az a post-Covid szindróma? Mire figyeljünk? Mikor forduljunk orvoshoz? Milyen jóga program ill homeopátiás kezelés támogathatnak minket hatékonyan a regeneráció útján?

2021. szeptember 11., szombat
Mindennapi alkímia, 10 millió fa, szokások, függőség
Bükki Tamás, Dr.

Mindennapi alkímia

jóga-gyakorlata, jógaterápia

Hogyan tudsz kilépni a szokások formálta mély keréknyomból? Hogyan tudsz új szokásokat kialakítani? Mi az a fontos 5 lépés, mely létrehozza ezt az alkímiát? 

2021. július 30., péntek
Az idő két folyója, jóga, Covid, Szűz-Halak, zarándoklat, spiritualitás, Krisztus
Bükki Tamás, Dr.

Az idő két folyója

jógaterápia, személyesen, természetben

Nem adhat szeretetet az, akiben nincsen; s csak akkor lészen őbenne, ha másnak adja.” /Szent Ágoston/ Hogyan oldható fel az a paradoxon? Egy különleges folyamat miatt lehetséges: jelenleg az idő egyszerre folyik két irányba. Épp ez az a jelenség, ami miatt egész emberi civilizációnk túl fogja élni ezeket a sorsfordító időket. Nem az oltás hozza a védelmet, hanem az oltalom. Csak rá kell találni.

2021. július 9., péntek
Bükki Tamás, Dr.

Sorsfordító idők - video blog

jógaterápia, személyesen, természetben

Tudtad, hogy minden vírus két komponensű? Azaz önmagában nem betegít meg. Mi kell még hozzá, hogy beteggé tegyen egy vírus? És hogy kerülhető ez el?  Megvéd-e az oltás? Sorsfordító, történelmi időket élünk. De amit talán még nem látsz: 2028-ig a világunk teljesen átalakul... Rövid meditáció és előadás - most videó-blog formájában.  

2021. április 12., hétfő
Szűz-Halak zarándoklat, Csodahelyek Magyarországon
Bükki Tamás, Dr.

HA

jógaterápia, személyesen, természetben

A Szűz-Halak egy beavató út, általa összekapcsolódik benned a Föld és az Ég. Lehetővé teszi, hogy a világban a körülötted épp zajló életeseményekben felfedezhesd a Fényt, a spirituális növekedés jeleit és csodáját. Ezen a spirituális túrán a Halak-csillagkép Tejút felé mutató áganak egy részét járjuk végig – ezt mutatom itt be képekben.

2021. március 22., hétfő
covid, oltás, biztonságos, mutáns vírus
Bükki Tamás, Dr.

Újabb hullám, mégis biztonságban

jógaterápia, személyesen, természetben

 „Te mit gondolsz a mostani helyzetről? A mutáns vírusról, és hogy fiatalokat is érint? … Engem nagyon megrémiszt. Nem tudom, mivel tehetnék jót.” - kérdezték tőlem. Amiatt fontos erről beszélni, hogy tisztán láthasd, mivel tehetsz jót önmagadnak és a körülötted élőknek, hogy valóban biztonságban tudd magad és azokat, akik fontosak Neked.

2021. március 5., péntek
spirituális túrák, Börzsöny, Szűz-Halak, covid, artitis, gyógyulás
Bükki Tamás, Dr.

Gyógyító utakon

jógaterápia, személyesen, természetben

Hogyan képes meggyógyítani egy zarándok út és az erdő? Az életünkben tele van csodákkal. Gyógyulásokról lesz szó - most épp Covid és sokizületi gyulladás (artritisz). Noé hegyéről lesz szó, mely a Börzsönyben van, és a Szűz-Halak zarándokút része. Mitől olyan különleges? És hogy jön ide Noé? Történeteket mesélek, abban bízva, hogy inspirál, lendületet ad majd Neked a változtatáshoz. 

2021. február 22., hétfő
Covid oltás, dilemma, jóga, meditáció, döntés, beadassam?
Bükki Tamás, Dr.

Oltás vagy Oltalom?

jógaterápia, személyesen

A Szeretettel beoltva c. írás folytatása. A mostani helyzet akkor válik számodra megváltóvá, akkor töltötte be a járvány a funkcióját az életedben, ha ennek hatására képes vagy megváltozni – az élet maga a változás, fejlődés. Hogyan szállhatsz fel Noé bárkájára? Mit jelet és hogyan hat az Oltalom? És hogyan erősítheti még az immunrendszeredet is?

2021. február 5., péntek
oltás helyett, covid-19, jóga, relaxáció, meditáció, spirituális túra
Bükki Tamás, Dr.

Szeretettel beoltva

jógaterápia, személyesen, természetben

Azt kérdezte, hogy mi a véleményem a Covid oltásról, én mit tanácsolok. Azt feleltem, hogy bármilyen döntési helyzetbe is kerülünk, ha helyesen szeretnénk dönteni, túl kell lépni a racionális elmén. Miért, és mit jelent mindez?

2021. január 29., péntek
Fény kora, covid-19, Új Korszak, spirituális túra, Szűz-Halak zarándoklat, Börzsöny
Bükki Tamás, Dr.

A Fény korának hajnalán

jógaterápia, személyesen

Az út sárral kezdődött, sok sárral, de ennek ellenére járható volt... Útmutatásommal megkönnyíthetem fizikai útjukat, és így könnyebben tudnak majd befelé figyelni, oda, ahol a valóban fontos dolgok történnek. Azonban nem vezethetem el őket legbenső Szentélyükbe. Oda mindenkinek saját elhatározásából kell elindulnia, saját akaraterejét megérezve kell eljutnia úgy, hogy segítséget kér hozzá saját benső Vezetőjétől. 

2021. január 3., vasárnap
kristaly rezgés mantra virus termeszetes immunerősítés covid
Bükki Tamás, Dr.

Gyógyító rezgések

jógaterápia, személyesen

Vajon hogyan támogatja a szövetek regenerációját, vagy az immunsejtek működését, és így pl. egy vírus (pl. Influenza, COVID-19) fertőzés gyors gyógyulását egy rezgés, melyet pl. egy mantra vagy két nagyon eltérő kristály kelt?

2020. október 30., péntek
Szűz, Halak, covid, immunerősítés, jóga, asztrozófia, asztrológia
Bükki Tamás, Dr.

Ahol a párhuzamosok összeérnek

személyesen, természetben

Döbbenetesen izgalmas és felemelő folyamatoknak lehettem részese. Március táján kezdődött, egy időben a karantén-helyzet megjelenésével. Véletlen? Aligha. Mi az, ami olyan izgalmassá és megdöbbentővé teszi, ami egyben teljesen más oldalról világítja meg a vírus helyzetet? Mindez egy meghökkentő üzenettel kezdődött...

2020. október 16., péntek
meditáció, jóga, önismeret, lélek, mantra, jógatábor
Bükki Tamás, Dr.

A Látók nyomában

személyesen, természetben

A Bükk rejtett ösvényein jártunk. "21 ember ül egy sziklapárkányon, felettük függőleges, fehér sziklafal... Milyen úton járnak? Milyen mélységekben és magaslatokon, ahonnan az eső sem hozza vissza őket?"

2020. augusztus 31., hétfő
biohacking, jóga, stresszoldás, kiékés megelőzése
Bükki Tamás, Dr.

Biohacking, vagy jóga és az ötödik öröm?

jóga alapok

Mi az a biohacking? És miben különbözik a jógától? "Nem, nem ment el az esze, akkor nem ő lenne a Twitter vezérigazgatója, és egyben rendkívül gazdag ember. Nagyon is tudja, hogy mit akar: élni, méghozzá minél tovább és minél jobb egészségben…"

2020. július 6., hétfő
karma, maszk, karantén, jóga
Bükki Tamás, Dr.

KARMAszk és ananász

jóga alapok, személyesen

Megvéd-e a maszk, és ha igen, mitől? Hogyan segített, hogy megtanuljak valami fontosat? Hogyan tett mindez kreatívvá, és milyen finomság született belőle?

2020. június 9., kedd
cél, célkitűzés technikája, életfeladat, jóga, dharma, Pál Feri, NLP
Bükki Tamás, Dr.

Merre visz az utad? - avagy a célkitűzés művészete 7 lépésben

jóga alapok, személyesen

Fontos-e, hogy céljaid legyenek, és ha igen, miért? Hogyan érdemes célokat kitűzni? Merre visz az utad, és hogyan veszed észre, ha letértél róla?

2020. május 28., csütörtök
biztonság, koronavírus, fejlődés, egészség, immunitás
Bükki Tamás, Dr.

Út a valódi biztonsághoz, avagy a sorsfordító vírus

jóga alapok

„Minden balesetnek és csapásnak van egy potenciálisan megváltó dimenziója is, aminek azonban általában nem vagyunk tudatában.” /Eckhart Tolle/. A koronavírusnak fontos szerepe van egyéni fejlődésünkben, és emberi világunk egészsége, túlélése szempontjából egyaránt. Előremutató és pozitív szerepe. Miért és hogyan? 

2020. április 23., csütörtök
Influenza járvány, félelem, koronavírus tények
Bükki Tamás, Dr.

Félelem-vírus és életerő-pajzs

jóga alapok

Koronavirus - nézzünk szembe a tényekkel. Mi igaz, és mi nem? Mik azok a félelem-vírusok, melyek rést nyitnak a fertőzéseknek? És hogyan tudod aktivizálni az életerő-pajzsodat?

2020. február 27., csütörtök

Oldalak