Hallgasd és nézd! | Gajatri

Hallgasd és nézd!

Jóga-nidra (mélyrelaxációs) hanganyagok

A jóga-nidra technika egy mélyrelaxációs metódus, melyet Swami Satyananda ébresztett fel (ősi iratok alapján) és tett közkinccsé. Mélyen gyógyító gyakorlatokról van szó. A jóga-nidrának több fokozata létezik, itt alap jóga-nidrákat találsz. Ezeket bármilyen krónikus betegség mellett nyugodtan végezheted! Ha ezeket begyakoroltad, és tovább szeretnél lépni, hogy állapotodra specifikus és még hatékonyabb jóga-nidrával dolgozhass tovább, keress meg egy jógaterapeutát!

jógaterápia, jóga nidra, relaxáció, stresszoldás, magas vérnyomás

5+1 gyógyító jóga-nidra (adományos)

Bükki Tamás, Dr. - jóga nidra - 2020. május 18., hétfő

A jóga-nidra számos betegség, pl. szív és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, valamint álmatlanság, nőgyógyászati problémák, asztma stb esetén kifejezetten erőteljes gyógyító hatású. Aegyik legerőteljesebb stresszoldó technika, mely semmilyen előképzettséget, hajlékonyságot nem ígényel, és krónikus betegek is bátran végezhetik.

Jóga-nidra ellentétekkel - 23 perc

Jóga-nidra ellentétekkel - 23 perc

Bükki Tamás, Dr. - jóga nidra - 2018. június 5., kedd

Swami Satyananda által kidolgozott jóga-nidra rendszer második szintje, ahol már ellentétekkel is dolgozunk. Ezek az ellentétek segítenek feloldani a szeretem-nem szeretem élethelyzetekből adódó vágyainkat, elutsításainkat, ami sok feszültségnek a forrása. Ez a jóga-nidra több óra pihentető alvással ér fel! Próbáld ki, és gyakorold naponta!

Alap jóga-nidra - 17 perc

Bükki Tamás, Dr. - jóga nidra - 2018. június 1., péntek

Swami Satyananda által kidolgozott jóga-nidra rendszer alapgyakorlata. A test és légzés tudatosításával egy mély relaxációs állapotba visz. Használjuk már a szankalpát is, azaz pozitív szándékot, mely alapvető és igen hatékony eszköz, hogy átformálhassuk önmagunk és az életünk.