Hallgasd és nézd!

Mantrák

A mantrák rezgés-minták. Az ősi jógik, rishik és bölcsek magas tudatállapotot értek el a jóga gyakorlatok segítségével. Tapasztalataik leírása nem lehetséges, legfeljebb hasonlatokkal, metafórákkal, ahogy a rózsa illatát sem lehet leírva érzékeltetni. Rájöttek viszont arra, hogy megéléseiket le lehet egy-egy mantrában kódolni; ezek zengetése elviszi a gyakorlót ahhoz a tapasztaláshoz és élményhez, amit ők is megéltek. A mantráknak a helyes ejtése és rengetése ezért nagyon fontos; a nyugati fülre átkomponált mantrák elveszítették ezt a kulcs-funkciót. Alább kizárólag eredeti és hatékony mantrákat közlünk - a szerző engedélyével. Használd rendszeresen, és figyeld, hogy változnak a tapasztalataid. Nem csak a mantra zengetése közben, hanem a mindennapokban is!

Mahamritundzsaja-mantra (védikus gyógyító mantra)

Bükki Tamás, Dr. - mantra - 2018. szeptember 17., hétfő

Ez egyik legősibb, védikus, gyógyító mantra.  A mantra rezgései olyanok, mely erőteljesen támogatja testi és lelki (értsd mentális) gyógyulásunkat.  

Egyik legősibb, hatalmas emelő erejű mantra

Gayatri-mantra

Bükki Tamás, Dr. - mantra - 2018. június 1., péntek

Ez egyik legősibb, védikus mantra, mely lehetővé teszi, hogy tágabb rálátást kaphassunk életünkre, életutunkra. Ez a mantra felébreszti az intelligenciánk és intuíciónk, és így könnyebben és jobban tudunk dönteni. 
Ivo Sedlacek, zenész, mantra énekes és zeneterapeuta előadásáben!