Gajatri Jóga és terápia a Dunakanyarban: Oktatóknak – csatlakozz hozzánk! - Vác, Verőce, Nagymaros

Oktatóknak – csatlakozz hozzánk!

A Dunakanyarban élsz (akár a pesti akár a budai oldalon), jógát oktatsz, jógaterápiát tartasz, vagy más alternatív, a jógához kötődő tevékenységet (pl. ajurvédikus-masszázs )végzel?

A Gajatri-közösség arra jött létre, hogy összefogja a Dunakanyarban élő jógaoktatókat, jóga és egyéb terapeutákat, és összekösse mindazokkal, akik feltöltődést, regenerálódást és mély gyógyulást keresnek ebben a régióban. Küldetésünk itt találod.

Mit kínálunk az oktató társainknak?  

1.) Oktatói-műhelyt szakmai továbbfejlődéshez, azaz egyfajta szakmai tanuló-megosztó-szupervízori kört. Rendszeresen találkozunk, egymásnak órákat tartunk, és megosztjuk oktatási tapasztalatainkat. Mindezt azzal a határozott céllal, hogy a hozzánk fordulóknak egyre magasabb szakmai szinten taníthassuk a jógát.

2.) Összeköttetést a jógázni vágyókkal, melyhez többrétű eszközt fejlesztettünk ki, és a következők a részei: 

Szervezőként és résztvevőként is részt vehetsz ingyenes közösségi programjainkon - évi minimum 10 ilyet szervezünk -, mely tovább segíti, hogy Rád találjon az, aki épp Téged keres.

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, ill. további információt szeretnél ennek lehetőségéről, kérlek keress meg telefonon, hogy egyeztethessünk egy személyes találkozót!

Mivel a Gajatri-közösségben a minőségi jógaoktatást és ezzel kapcsolatos tevékenységet szeretnénk előtérbe helyezni, szeretnénk, ha egyre több jóga oktatónk válna a Magyar Jógaoktatók Szövettsége által elismert, minősített jógaoktatóvá

Egyszóval hívj, ha jönnél! Szeretettel:

Dr. Bükki Tamás
minősített jógaoktató, jógaterapeuta
Gajatri-koordinátor

tel: +36-30-3751960