Pollenallergia jógaterápiája

A pollenallergia kezelhető és megszüntethető jógával. Olyan egyszerű, de nagyon hatékony gyakorlatokkal, melyek nem ígényelnek hajlékonyságot, rugalmasságot, bárki végezheti ezeket. 

 

 

Engem a pollen allergia jó 30 évig gyötört. Aztán megtanultam annó a jógaoktatói képzésen pár elképesztően hatékony technikát, mely a tünetek jó részét azonnal elsöpörte.

Az okokról, és saját személyes tapasztalataimról a Pollen allergiáról őszintén c. blogomban írtam, amit meg is hallgathatsz.

Miért fontos gyógyszerek nélkül kezelni?

Az allergiás folyamat egy tisztulási reakció. ​Ha tartósan gyógyszert szedsz (márpedig allergia esetén ezt tartósan teszed) a gyógyszerek toxinjai erősen terhelik egész szervezeted. Ha ezeket szeded, épp azt a folyamatot hátráltatod, amelyen keresztül a szervezeted tisztulni szeretne. Vagyis a gyógyszer, bár a tünetektől megszabadít, egyre lejjebb visz a lejtőn, és ennek végül egy súlyosabb betegség lesz a következménye.  

Ha elősegíted a tisztulást, az allergiás tünetek is eltűnnek. A jóga tudománya pontosan megadja, hogyan lehet ezt a tisztulást hatékonyan támogatni. Természetes és egyszerű eszkökkel, melyet mindenki képes alkalmazni. Éld át, milyen felszabadító!

Miben segíthet ez a tanfolyam?

  • segít megszüntetni az orrfolyásod

  • elnyugtatni a szemviszketést

  • rendezni a torokkaparást

  • meggyógyítja az orr és arcüreg folyamatos gyulladását 

  • feloldja az allergia mögött mélyen fekvő mentális okokat
  • elhagyhatod a gyógyszereket, melyek mérgezik a szervezetedet

Mennyibe kerül? 

A tanfolyam ára 8.800 Ft. 

100%-os pénzvisszafizetési garancia! 

Azaz ha nem vagy elégedett, bármilyen okból, és ezt a vásárlást követően 2 héten belül jelzed nekem, a teljes vételárat visszafizetem a részedre!

Hogyan jutok hozzá a tanfolyamhoz?

  • kattints az alábbi „Belenézek a tanfolyamba…” gombra, mely elvisz a gajatri.teachable.com oldalamra.
  • ott katt a Beiratkozom gombra, 
  • add meg a neved, email címed, valamint a fizetési beállításoknál valamelyik érvényes bankkártyád adatait. A banki tranzakció a PayPal nemzetközileg hitelesített, biztonságos csatornáján át történik. (Természetesen lehetőséged van banki átutalással fizetni - ez kicsit lassabb. Ha utalni szeretnél, írj nekem: gajatrijoga@gmail.com)
  • Töltsd le és olvasd el az e-könyvet, valamint nézd meg és gyakorold a videó oktató anyagokat.

Belenézek a tanfolyamba...

Jó gyakorlást, felszabadulsát!

Bükki Tamás jógaoktató, jógaterapeuta
jógaoktató (minősített)
jógaterapeuta
fizikus (Ph.D)
Derűs béke, életcél és kitartó erő!
tamas.bukki@gmail.com
+36-30-3751960
Óratípuscsoport: 
Online jóga és tanfolyam

A pollenallergia kezelhető és megszüntethető jógával. Olyan egyszerű, de nagyon hatékony gyakorlatokkal, melyek nem ígényelnek hajlékonyságot, rugalmasságot, bárki végezheti ezeket.