Rólunk írtákok | Gajatri

Rólunk írtákok

Dudás Tünde
2018 február

Tamás, a jóga és a jógaóráid azon kincseim közé tartoznak, amelyeket az elmúlt néhány évben találtam. Ajándék Testemnek, Lelkemnek. Ha fáradt vagyok, pihentet és felüdít, ha feszült vagyok, megnyugtat, ha le vagyok merülve, energiával tölt fel. Pont azt kapom tőle, amire éppen szükségem van. Miután elkezdtem jógázni, csak egy idő után tűnt fel, hogy kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb lett az életem és hogy a jógaórát követő reggelen korábban és kipihentebben ébredek.

Nagyon megkapó számomra az az alázat, ahogyan a jógához viszonyulsz, az, hogy mennyire felkészült vagy és folyamatosan képzed magad. Az, hogy milyen találó humorral tudod fűszerezni az órákat, külön ajándék. Nagyon szeretem azt, amilyen módon rávezetsz arra, hogy a jóga lényege elsősorban nem a testmozgás, hanem hogy megtanuljunk gyengédséggel és szeretettel viszonyulni önmagunkhoz, a Testünk aktuális állapotához, megismerjük és tiszteljük külső és belső határainkat.

Az óráid igényesek és változatosak, figyeled és segíted a résztvevőket, a gyakorlatok mindig igazodnak a jelenlévőkhöz, mind nehézségben, mind tempóban. Az órákon velünk megosztott gondolataid önmagukban is fantasztikusak, mert óriási tudást és tájékozottságot mutatnak, de plusz hozadékuk, hogy beépíthetőek a mindennapjainkba, segítenek eligazodni az életünk dolgaiban, vagy éppen segítenek megőrizni vagy helyreállítani egészségünket. 

Legszívesebben mindenkit arra biztatnék, hogy jöjjön jógázni - persze tudom, hogy nem mindenkinek ez az útja, vagy még nem jött el az ideje - , mert gazdagabbá teszi az életét. Aki jógázik, összeszedettséget és önmagára figyelést tanul, megtanulja tiszteletben tartani a Teste pillanatnyi állapotát, megtanul szeretettel és elfogadással fordulni önmagához, ami benső békét és harmonikusabb mindennapokat teremt. Azon kívül, hogy maga a mozgás jót tesz az egészségnek, és 1,5 -2 órára tökéletesen kikapcsolhatóak a mindennapi nyűgök, a jóga testi-lelki tréning, egy önmagunk felé vezető Út. És ez az Út minden pillanatában gyönyörű. 

Köszönöm szépen, Tamás, hogy Lámpás vagy ezen az Úton! Áldás kísérjen!

kapcsolódó oktató: 
Egy kismama
2018 január

Sok hasznos információt tudtam meg kettőnk kapcsolatáról és a ránk jellemző tulajdonságokról. Nagyon jó!

kapcsolódó oktató: 
Szilágyszegi Zsuzsa
2018 január

Hogy mit adott nekem a jóga? Sokat: belső béke, egyensúly, saját határaim átlépése egy-egy ászanában, rendszeresség, tudatosság, testi-lelki fejlődés. A jógaterápia során megtapasztaltam, hogy viszonylag egyszerű és otthon (egyedül) végezhető gyakorlatokkal megoldhatom az éppen aktuális panaszokat amiket a testem produkál, és közben a lelkem is fantasztikus változáson megy keresztül. A foglalkozásokon mindig átbeszéljük a tapasztalataimat, érzéseimet és ha szükséges új gyakorlatokat tanulok. Jótékony hatását szinte néhány nap alatt éreztem, így két hónap után mondhatom, hogy teljesen jól vagyok. A kiírt gyakorlatokat továbbra is rendszeresen végzem. Tamás nagyon empatikus, figyelmes. Örülök, hogy rátaláltam!

kapcsolódó oktató: 
kapcsolódó oldal: 
Czáder Anita
2017 december

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy megismertetted/megtanítottad az ájurvédikus masszázs elméletét és gyakorlatát. Azt is köszönjük, hogy ilyen rugalmas és kedves voltál. Nagyon élveztük a masszázs minden pillanatát és sokat használjuk a mai napig. Mióta használjuk Panna nagyon jókat alszik és sokkal kiegyensúlyozottabb tőle, valamint a kapcsolatunk is belsőségesebb!
Köszönjük a lehetőséget!

kapcsolódó oktató: 
Egy kezdő anyuka
2017 november

Sajnos csak később hallottam erről a lehetőségről, így már nehezebb volt egy izgő-mozgó babával. De nagyon sok praktikus tanácsot kaptam.

kapcsolódó oktató: 
Becsei Kati
2017 október

A 90-es évek végén kezdtem el jógázni orvosi ajánlatra. Attól kezdve lényegesen megváltozott az életem. Már nem csapnak össze a fejem felett a hullámok, már ura vagyok saját éltemnek Nem volt könnyű a kezdet, de a kitartásom meghozta a gyümölcsét. Hogy közel hetven évesen ilyen egészségi állapottal rendelkezem, azt is csak a jógának köszönhetem. Ez nem azt jelenti, hogy nincs problémám, de ami van azt elfogadom és azzal együtt élek.

kapcsolódó oktató: 
Kovan Zsuzsa
2017 október

Évekkel ezelőtt a véletlen és az új iránti kíváncsiságom vett rá, hogy elkezdjek jógázni. Megismertem egy kiváló jóga oktatót, bekerültem egy kellemes társaságba. A jóga által megtapasztaltam az irányított mozgás jótékony hatását, hogy hatnak egyes mozgásformák belső szerveim működésére. A heti rendszeres mozgás erőt ad a napi feladatok ellátásához. A jóga által elsajátított gondolkodásmód pedig kiegyensúlyozottabbá, türelmesebbé, odafigyelőbbé tett. Nagyobb az önbizalmam a célként kitűzött szellemi és fizikai feladatok elvégzéséhez is. Remélem, még hosszú ideig élvezhetem a régi és ezután csatlakozó jógások társaságát.

kapcsolódó oktató: 
Ertsey Nikolett
2017 október

Jógával kezdeni a hetet nagyon jó, kisimít, feltölt, megnyugtat… a hátfájásomat is jobban kordában tudom tartani.

Annyi jó gyakorlatot tanultam mostanra, hogy szinte minden reggel és este jógázok kicsit, így a hátfájásomat is jobban kordában tudom tartani. Örülök, hogy rátaláltam erre a mozgásra, ami a testemnek és a lelkemnek is jót tesz.

kapcsolódó oktató: 
Egy anyuka
2017 szeptember

Nagyon hasznos volt abban, hogy jobban megértsem a gyerekeimet. Ami eddig csak motoszkált bennem, azt most sikerült megfogalmazni, pontosítani és eszközt kaptam arra, hogy tudjak nekik segíteni.

kapcsolódó oktató: