Stresszoldó és immunerősítő online jóga

Miért fontos feloldani a stresszt, és hogy hat ez az immunrendszeredre?

Ha tartósan túlfeszített élethelyzetben vagy, ill. munkahelyi, érzelmi, párkapcsolati stressz tartósan fennáll, akkor a kezdeti lelkesedés, vagy épp a kezdeti munkabírás hamarosan lezuhan, megjelenik a letargia, felső léguti betegségek, majd szívbetegségek, diabétesz és más krónikus állapotok.

A kialakult di-stressz (káros stressz) drasztikusan lecsökkenti az immunrendszer hatásfokát is, és így kaput nyit baktériumoknak, vírusoknak is. Ha összhangba kerülsz ismét önmagaddal, ha feltöltődhetsz bármikor, és ezzel együtt megerősíted életenergia-pajzsodat, a fertőzéseket és más káros hatásokat a szervezeted könnyedén tudja majd elhárítani.

A stressz és kiégés súlyos következményeit (depresszió, magas vérnyomás, szív és érrendszeri betegségek) el lehet kerülni, sőt, hatékonyan lehet regenerálódni. Ezért van kulcsfontosságú szerepe a hatékony stresszoldásnak.

...az energia oda áramlik, ahová a figyelmedet összpontosítod. Amikor reggel felkelsz, és arra összpontosítod az összes figyelmed és energiád, hogy kikkel kell találkoznod, hová kell elmenned, mi minden van a birtokodban és milyen feladataid lesznek a háromdimenziós világban , az energiád szétaprózódik; a mobiltelefonod, a laptopod, a bankszámlád, a házad, a munkád, a kollegáid, a házastársad, az ellenségeid, a kutyád, a macskád, az egészségi állapotod... Mennyi energiád marad a gondolatok és érzelmek benső vilgában ahhoz, hogy új valóságot teremts? /Dr. Joe Dispenza/

Élő, mégis online? Mit kapsz, ha beiratkozol?

Ezeknek az élő-online óráknak az előnye, hogy bárhol élsz is, elérheted, mégis, személyes a kapcsolat! 

 • Minden héten egy teljesen új, 30-60-90 perces stresszoldó és immunerősítő jóga óra videó felvételt! Ezeket bármikor és akárhányszor használhatod.

  Fontos: Azon órák, amelyet megkaptál, végig elérhetők maradnak - mindaddig, amíg tagja vagy a "Klubnak", azaz amíg ezt Te szeretnéd.

 • Relaxációs, mélyrelaxációs gyakorlatokat, mantrákat, kiegészítve az elmélyülést segítő jógabölcselettel.

 • BÓNUSZ: minden héten pénteken 18:30-tól tartok egy 45 perces élő-online csoportos gyakorlást, melynek végén tudsz kérdezni is, ha szeretnél.

  Ehhez a megtartó közösséghez csak azok kapcsolódhatnak, akik erre az online kurzusra beiratkoztak. A pénteki online csoportos gyakorláshoz csak egy web böngészőre lesz szükséged (a csatlakozási infót a regisztrált felhasználóknak email-ben küldöm el). Első óra: 2022. jan. 14. Bármikor becsatlakozhatsz.

Mennyibe kerül?

7800 Ft/hó (16 ezer Ft helyett, ami a havi 4, felvételről nézhető jógaóra + a péntekenként megtartott havi 4 online jóga óra ára).

Beiratkozás után 14 napos INGYENES próbaidő

Kedvezmény: 2022. febr. 20. éjfélig 25%-os kedvezménnyel iratkozhatsz be, azaz havi 5850 Ft-ba fog kerülni (a 14 napos ingyenes próbaidő után).

Kuponkód: JONATAVASZ (Beváltáshoz katt alul a [Belenézek a kurzusba] majd ott a Beiratkozom gombra!)


FIGYELEM:

Ha magas vérnyomással vagy szív és érrendszeri betegséggel élsz, ez a kurzus számodra ellenjavallt. Ilyen esetben ezt a speciális terápiás kurzust ajánlom Neked, melyet biztonsággal végezhetsz és erőteljesen segíti, hogy meggyógyulhass.

A krónikus betegségek esetén a gyógyulás folyamatát nagyon hatékonyan támogatja a terápiás jóga. Ha krónikus betegséged van, bátran kérdezz meg (gajatrijoga@gmail.com), fogok segíteni, hogy úgy gyakorolhass, hogy az számodra biztonságos és gyógyító legyen.

Hogyan jutok hozzá a tanfolyamhoz?

 • Az alábbi gombra kattintva eljutsz a tanfolyam oldalára, melyet a Teachable.com üzemeltet. 

 • Ott a [Beiratkozom] gombra kattintva regisztrálhatsz.

 • A regisztrációkor meg kell adnod egy érvényes bankkártyát is - azonban 14 napig nem vonja le a havi előfizetési díjat a rendszer. Így ingyenesen kipróbálhatod a kurzust. 

 • Ha tetszik, semmi más dolgod nincs: az első két hét anyaga, valamint egy rövid, 25 perces stresszoldó jóga a mindennapi gyakorláshoz máris elérhető.

 • A többi óra anyagát hetente kapod meg, erről email értesítést is kapsz majd. 
 • Ezen felül minden héten, pénteken reggel értesítelek a délutáni online-élő jóga óráról, és elküldöm az elérhetőséget. Ha akarsz, ehhez is csatlakozhatsz. Sőt, kérdezhetsz is!
 • Ha nem akarod többé ezt a lehetőséget, bármikor, egyszerűen lemondhatod az előfizetést.

Belenézek a kurzusba

Szívből kívánom, hogy váljék az egészségedre!

Dr. Bükki Tamás
minősített jógaoktató, jógaterapeuta


Akik már megízlelték, mit ad nekik a jóga:

Nagyon köszönöm és igazán hálás vagyok, hogy ilyen tanfolyamot indítottál. Minden percét élveztem. Sok éve jógázom, a járvány előtt "élőben", nem lebecsülve azt, mert az is remek volt,de ebben jobban "benne voltam".Úgy éreztem végig,ez rám szabott volt. Nagyon sokat kaptam, mint testileg és főleg lelkileg.” – D. Márta, Pécs

"Tamás, a jóga és a jógaóráid azon kincseim közé tartoznak, amelyeket az elmúlt néhány évben találtam. Ajándék Testemnek, Lelkemnek. Ha fáradt vagyok, pihentet és felüdít, ha feszült vagyok, megnyugtat, ha le vagyok merülve, energiával tölt fel. Pont azt kapom tőle, amire éppen szükségem van. " - D. Tünde, Verőce

"Annyi jó gyakorlatot tanultam mostanra, hogy szinte minden reggel és este jógázok kicsit, így a hátfájásomat is jobban kordában tudom tartani. Örülök, hogy rátaláltam erre a mozgásra, ami a testemnek és a lelkemnek is jót tesz." - E. Nikolett, Verőce

Bükki Tamás jógaoktató, jógaterapeuta
jógaoktató (minősített)
jógaterapeuta
fizikus (Ph.D)
Derűs béke, életcél és kitartó erő!
tamas.bukki@gmail.com
+36-30-3751960
Óratípuscsoport: 
Online jóga és tanfolyam

A kialakult di-stressz drasztikusan lecsökkenti az immunrendszer hatásfokát is, és így kaput nyit baktériumoknak, vírusoknak is. Ha összhangba kerülsz ismét önmagaddal, ha feltöltődhetsz bármikor, megerősíted életenergia-pajzsodat.