online stresszoldó jóga, kiégés, kimerülés megelőzésére és regenerálódáshoz, immunerősítésre

Stresszoldó és immunerősítő online jóga

Miért fontos feloldani a stresszt?

Ha a munka és a magánélet több életerőt emészt fel, mint amennyit ad. A kiégés súlyos következményeit el lehet kerülni, sőt, hatékonyan lehet regenerálódni.

Ha a túlfeszített élethelyzet vagy munka tartósan fennáll, akkor a kezdeti lelkesedés és munkabírás hamarosan lezuhan. 

A kiégés tünetei a munkakedv lecsökkenésén túl a szorongás, aggódás, lehangoltság, ingerlékenység, egyedüllét érzése, kimerülés, krónikus fáradtság, emésztési problémák, szédülés, rossz közérzet, alvás minőségének és mennyiségének jelentősebb változása.

A kiégés súlyos következményeit (depresszió, magas vérnyomás, szív és érrendszeri betegségek) el lehet kerülni, sőt, hatékonyan lehet regenerálódni.

Érdemes még elolvasnod a Munkakedvből kiégés c. rövid írásomat is!

A kialakult di-stressz (káros stressz) drasztikusan lecsökkenti az immunrendszer hatásfokát, és így kaput nyit a fertőzéseknek (pl. COVID-19). Ezért a fertőzések kivédésében kulcsfontosságú szerepe van a hatékony stresszoldásnak. Erről bővebben olvashatsz a Félelem vírus és életerő pajzs c. írásomban.

Mit kapsz, ha beiratkozol?

Minden héten egy teljesen új, 30-60-90 perces stresszoldó ill. immunerősítő jóga óra videót!

Plusz még sok hasznos rövid, hatékony gyakorlatot, elméleti információt, mely segít hatékonyabban feloldanod a mindennapi stressz hatásait. És így összhangba kerülhetsz ismét önmagaddal!

Szóval HÉTRŐL HÉTRE ÚJ jóga óra, melyet korlátlanul használhatsz!

És a régiek is persze elérhetők maradnak, így ha az egyik nagyon tetszik, akár minden nap gyakorolhatod. 

Személyes figyelmet: minden hónapban fél órás személyes konzultáció (jóga coaching) ajándékba. Csak Rád figyelek, meghallgatlak. És ha kéred, személyes útmutatással segítek.

Mennyibe kerül?

Havi 4 teljes jóga órát kapsz + fél óra személyes figyelmet!

Ára 5800 Ft/hó (havi 12000 Ft helyett).

Beiratkozás után 33 napos INGYENES próbaidő


FIGYELEM:

Ha magas vérnyomással vagy szív és érrendszeri betegséggel élsz, ez a kurzus számodra ellenjavallt. Ilyen esetben ezt a speciális terápiás kurzust ajánlom Neked, melyet biztonsággal végezhetsz és erőteljesen segíti, hogy meggyógyulhass.

A krónikus betegségek esetén a gyógyulás folyamatát nagyon hatékonyan támogatja a terápiás jóga. Ha krónikus betegséged van, bátran kérdezz meg (gajatrijoga@gmail.com), fogok segíteni, hogy úgy gyakorolhass, hogy az számodra biztonságos és gyógyító legyen.

Hogyan jutok hozzá a tanfolyamhoz?

  • Az alábbi gombra kattintva eljutsz a tanfolyam oldalára, melyet a Teachable.com üzemeltet. 

  • Ott a [Beiratkozom] gombra kattintva regisztrálhatsz.

  • A regisztrációkor meg kell adnod egy érvényes bankkártyát is - azonban 7 napig nem vonja le a havi előfizetési díjat (3800 Ft/hó) a rendszer. Így ingyenesen kipróbálhatod a kurzust. 

  • Ha tetszik, semmi más dolgod nincs: az első két hét anyaga, valamint egy rövid, 25 perces stresszoldó jóga a mindennapi gyakorláshoz máris elérhető.

  • A többi óra anyagát hetente kapod meg, erről email értesítést is kapsz majd. 

  • Ha nem akarod többé ezt a lehetőséget, bármikor, egyszerűen lemondhatod az előfizetést.

Belenézek a kurzusba

Szívből kívánom, hogy váljék az egészségedre!

Dr. Bükki Tamás
minősített jógaoktató, jógaterapeuta


Akik már megízlelték, mit ad nekik a jóga:

"Összességében elmondhatom, hogy egy olyan komplex és hatékony rendszert találtam, ami nem csak a fájós vállamat látja és próbálja elszigetelten kezelni, hanem valóban képes arra, hogy összerakja és meggyógyítsa testem porcikáit, lelkem darabjait." - T. Katalin, Budapest

"Tamás, a jóga és a jógaóráid azon kincseim közé tartoznak, amelyeket az elmúlt néhány évben találtam. Ajándék Testemnek, Lelkemnek. Ha fáradt vagyok, pihentet és felüdít, ha feszült vagyok, megnyugtat, ha le vagyok merülve, energiával tölt fel. Pont azt kapom tőle, amire éppen szükségem van. " - D. Tünde, Verőce

"Annyi jó gyakorlatot tanultam mostanra, hogy szinte minden reggel és este jógázok kicsit, így a hátfájásomat is jobban kordában tudom tartani. Örülök, hogy rátaláltam erre a mozgásra, ami a testemnek és a lelkemnek is jót tesz." - E. Nikolett, Verőce

Bükki Tamás jógaoktató, jógaterapeuta
jógaoktató (minősített)
jógaterapeuta
fizikus (Ph.D)
Derűs béke, életcél és kitartó erő!
tamas.bukki@gmail.com
+36-30-3751960
Óratípuscsoport: 
Online jóga és tanfolyam

Ha a munka és a magánélet több életerőt emészt fel, mint amennyit ad. A kiégés súlyos következményeit el lehet kerülni, sőt, hatékonyan lehet regenerálódni. Minden héten kapsz egy teljesen új, 60-90 perces teljes stresszoldó jóga óra videót! Sőt, ezek az órák segítenek megerősíteni az immunrendszered!