Online tanfolyamok | Gajatri

Online tanfolyamok

Szerző: Bükki Tamás, Dr.

Meditáció online - együtt könnyebb

Teljesedj ki, és legyél egyre egészségesebb!

A rendszeres meditáció az örömteli, harmonikus és egészséges élet szempontjából nélkülözhetetlen. Több fontos szerepe van: feltölt, erőteljes stresszoldó hatású, mely ezáltal erősíti az immunrendszert, segít a helyes döntésben, és szétoszlatja legmélyebb félelmeinket, ezáltal jelentősen csökken a kockázata pl egy vírus fertőzésnek. Benső kiegyensúlyozottságot, stabilitást eredményez, feltételek nélküli létörömöt hoz. Ingyenes.

Szerző: Bükki Tamás, Dr.

Egy hetes életenergia aktiváló és tisztító kihívás

Egészségesen a Covid és Influenza járványok alatt is

"Minden vírus két komponensű. Azaz önmagában nem betegít meg." Egy vírust nem tudunk kivédeni, oltással sem. Hiszen az oltás is 50-90% hatásfokú, és másik vírus-törzsre nem véd. (Közel 3200 koronavírus törzset ismerünk.). Azonban egészségesek maradhatunk.

Szerző: Bükki Tamás, Dr.

Stresszoldó és immunerősítő online jóga

Ha a munka és a magánélet több életerőt emészt fel, mint amennyit ad. A kiégés súlyos következményeit el lehet kerülni, sőt, hatékonyan lehet regenerálódni. Sőt, ezek az órák segítenek megerősíteni az immunrendszered! Minden héten kapsz egy teljesen új, 60-90 perces teljes stresszoldó jóga óra videót! 

Szerző: Bükki Tamás, Dr.

Magas vérnyomás jógaterápiája - online, bárhol is élsz

Ha az esszenciális magas vérnyomás tartósan fennáll, életveszélyes helyzetet teremt. Ezért fontos kezelni. Gyógyszerekkel nem lehet meggyógyítani. A jóga a magas vérnyomás gyökér okát oldja fel. Ebben a kurzusban megmutatom neked, miért, és hogyan. 

Szerző: Almási Zsófia

Ájurvédikus babamasszázs tanfolyam - online, az otthonodban

Az érintésed ajándék!

Anyaként ösztönösen tudod, hogy az érintés nyugtatja a babádat. Szeretetteljes masszázsoddal segíted kettőtök kapcsolatának mélyülését.  Hasfájás, nyugtalan alvás, bizonytalanságok, óriási változások, kihívások is érkeznek egy csecsemővel. Megtanulva és gyakorolva a babamasszázst, gazdagodik majd a repertoárod, amivel segítheted és szeretheted a gyermeked.

Szerző: Bükki Tamás, Dr.

Pollenallergia jógaterápiája

A pollenallergia kezelhető és megszüntethető jógával. Olyan egyszerű, de nagyon hatékony gyakorlatokkal, melyek nem ígényelnek hajlékonyságot, rugalmasságot, bárki végezheti ezeket. 

Az allergiás folyamat a szervezet tisztulási reakciója, melyben a szervezet megpróbál megszabadulni salakanyagoktól és toxinoktól, melyek egyensúlyát megzavarják.

Szerző: Bükki Tamás, Dr.

Jóga MEGFÁZÁS és INFLUENZA megelőzésére és kezelésére

Értékes a munkád és a jelenléted. Kiüt egy betegség. Hogyan előzheted meg? Hogyan regenerálódj gyorsabban?

Alig van időnk pihenni, pörög minden körülöttünk... épp ez, a feszített iram, a stressz hozza szükségszerűen magával a megfázás tünet együttesét, sőt influenzát... Ilyenkor egész lényünknek szüksége lenne arra, hogy figyelmünk befelé fordítsuk, összegyűjtsük energiáinkat és pihenjünk, töltődjünk. A gyógyszerek nem használnak, csak feleslegesen terhelik a szervezetünket. A vitaminok többlet bevitele fontos ugyan, de nem elegendő...