Gajatri Jóga és terápia a Dunakanyarban: Ahol a párhuzamosok egybeérnek - Vác, Verőce, Nagymaros

Ahol a párhuzamosok egybeérnek

Beavató zarándoklat, tudomány és spiritualitás

Kvantumfizika, jóga, Szent Grál - 30 éves utazás esszenciája tűnik fel ebben a rendhagyó, rendteremtő könyvben.

Tudományos világképünk hiányos: "rémesen hallgat minden olyan dologról, ami igazán közel van a szívünkhöz, ami ténylegesen számít… semmit nem tud a szépről és a csúnyáról, Istenről és az örökkévalóságról" - állítja Erwin Schrödinger, a Nobel-díjas fizikus. Ez a könyv rámutat, hogyan lehet kitágítani a tudományt, hogy beleférhessen mindaz, amit Schrödinger is hiányol: a spirituális dimenzió.

Vajon miért létfontosságú mindez? És milyen beavató erejű utakat rejt a Pilis és a Börzsöny?

Olvass bele itt!


Hogyan kaphatod meg az e-könyvet?

Egyszerű: az e-könyvet megvásárolhatod az alábbi lehetőségek bármelyikén. Ára: 2480 Ft.

  • BookandWalk.hu e-könyv áruházon keresztül. Számítógépen, okostelefonon, e-könyv olvasón egyszerűen, rugalmasan használható. Az e-pub formátum támogatja a könnyű olvashatóságot bármilyen eszközön, erről és a szükséges szoftverekről, appokról itt olvashatsz. (Fizetés titkosított csatornán bankkártyával történik, a CIB bankon keresztül). A könyvet azonnal olvashatod. Ajándékba is adhatod!

  • Google-books e-könyvként, a Google-play könyvesboltban Ehhez google fiokkal (email címmel) kell rendelkezned. Bármilyen számítógépen vagy okoseszközön, bejelentkezés után egyszerűen olvasható. Androisos és iOS-es eszközökön érdemes letölteni a Google Play Books app-ot hozzá, mely egyben kezeli a google-book könyvtáradat is. A könyvet bankkártyával, valamint G-Pay accounttal egyszerűen megvásárolhatod. A könyvet azonnal olvashatod. 

A megvásárolt elektronikus könyv nem tölthető le, csak a saját mobil eszközödön, e-könyv olvasódon, számítógépeden használhatod majd.  

jóga, meditáció, beavatás, zarándoklat, tudomány, kvantumfizika, Pilis, Börzsöny